Adreseaza o intrebare specialistilor nostri
SFATUL SPECIALISTULUI
SFATUL SPECIALISTULUI SFATUL SPECIALISTULUI
Pentru ca tu să fii cât mai sănătos, în fiecare marți și joi specialistul nostru răspunde întrebărilor tale.
Sfatul specialistului
Negulescu Eugenia din Prahova

Am inteles ca drojdia de bere inactiva ce se gaseste in B complex ,supliment care se regaseste intre suplimentele de la Rotta Natura contine si minerale (seleniu,crom si zinc).Nu stiu daca se regaseste si Fierul in acesta drojdie.Drojdia este sursa de vitamine din complexul B dar si de mineralele precizate.Va rog sa ma lamuriti daca este si sursa de Fier drojdia sau doar sursa ptr vitaminele si mineralele precizate de catre mine. Va rog sa-mi spuneti daca stiti ca ar fi suplimentele naturale pe care le aveti., in care sa se regaseasca in compozitie respectiv in componentar si fierul .Nu stiu care daca suplimentele pe care le aveti au in compozitie ingrediente naturale care sa fie la randul lor o sursa de fier.Multumesc ptr. raspuns

Specialistul Rotta Natura:

Stimata Doamna,

Va multumim pentru intrebare!

Ne para rau ca nu va putem recomanda ceva din portofoliul nostru; momentan nu avem nici un produs pe baza de fier. Acelas lucru vi l-am comunicat si la intrebarea dvs. anterioara.

Asteptam cu interes intrebarile dumneavoastra punctuale, specific problemelor dumneavoastra si in legatura cu efectele suplimentelor alimentare.
Intentia noastra este sa va oferim sfaturi si sugestii care sa va ajute.

Multa sanatate!

back to top