logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Imunomodulin
Solutia naturala pentru imunitate
AMBALARE: 30 cps.
ACUMULEZI: 2 puncte.
20.9 lei
ADMINISTRARE

Cate o capsula de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 20-30 minute inainte de mese.

Imunomodulin este un scut natural impotriva factorilor agresori din mediul extern si un imunostimulent care ajuta organismul sa depaseasca starile interne de dezechilibru. Este indicat la schimbarea anotimpurilor si in situatii de imunitate scazuta. Extractele din plante, pulberea de Usturoi, Vitamina C si Zincul actioneaza in multiple directii:
Echinacea este recunoscuta mondial ca fiind o planta cu actiune imunostimulanta, motiv pentru care este supranumita ”vaccin natural”. 
Gheara-matei este o planta originara din padurea Amazoniana, fiind utilizata intens de catre populatiile din Peru. Extractul de Gheara-matei sustine capacitatea de autoaparare a organismului si functionarea normala a sistemului articular.
Utilizat de peste 5000 de ani, Usturoiul este considerat un adevarat panaceu. Datorita substantelor bioactive pe care le contine, el are un rol important in mentinerea sanatatii cardiovasculare, a nivelurilor normale de colesterol si de trigliceride si in realizarea unui raspuns imun corespunzator din partea organismului.
Vitamina C cu absorbtie superioara este prezenta sub forma extractului de Acerola. Acerola, cunoscuta si sub numele de ”visina de Barbados” este unul dintre fructele cu cea mai mare concentratie de Vitamina C din lume. De exemplu, 100 g de portocale contin 50 mg. de vitamina C, aceeasi cantitate de Acerola contine de la 1500 mg. la 5000 mg. 

Vitamina C contribuie la:

  • reducerea oboselii si extenuarii

  • functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea functionarii normale a acestuia in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea

  • functionarea normala a sistemului nervos

Zincul contribuie la:

  • functionarea normala a sistemului imunitar

  • procesul de diviziune celulara

Plantele:

  • asigura un raspuns imun corespunzator in cazul agresiunii factorilor de mediu

  • asigura suportul necesar organismului in perioada de convalescenta

  • reduc perioada necesara insanatosirii

  • asigura suportul proceselor de regenerare a tesuturilor

  • invigoreaza organismul

Ingrediente(pentru 1 cps)

Extract din radacini de Echinacea purpurea cu minim 4% polifenoli 150 mg., capsula: gelatina,  pulbere din suc concentrat din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia) cu 34%  Vitamina C 118 mg., Extract 4:1 din radacina de Gheara Matei (Uncaria tomentosa) 100 mg., pulbere din bulbili de Usturoi (Allium sativum) 100 mg., agent de incarcare; dextrina din grau, gluconat de Zinc  33,2 mg. 

Informatii nutritionale(pentru doza zilnica de 2 cps)

Substanta bioactiva

Cantitate

VNR*

Extract de Echinacea 300 mg. **
Vitamina C 80 mg. 100%
Extract de Gheara-Matei 200 mg. **
Pulbere de Usturoi 200 mg. **
Zinc 9 mg. 90%

 

A se administra cu prudenta de catre persoanele cu probleme de coagulare a sangelui, celor cu tensiune scazuta, celor care urmeaza tratament cu imunomodulatoare, precum si celor care au suferit sau vor suferi transplant de organe. 

A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Nu se administreaza in perioadele de pre si post vaccinare. A nu se administra de catre persoanele cu boli autoimune.


Comenteaza:

        Titlu:
        Email:
        Rating:
        Mesaj:
Colostrum
Anticorpi naturali
27.7 lei
Magneziu+B Complex Natural
Magneziu marin si drojdie de bere inactivata
14.6 lei
Suc de Goji+10 superfructe
Vitalitate si energie
74.1 lei
Creare magazin online de Concept24