Reluarea activitatilor necesita un start plin de energie

Reluarea în forță a activităților profesionale sau educaționale necesită energie la puterea a doua! Gama de produse Rotta Natura destinată susținerii organismului în perioadele stresante și solicitante intelectual crează un efect sinergic energizant pentru organism.

Magneziu+B Complex Natural reprezintă o combinaţie inovatoare între două surse naturale bogate în Magneziu (apa de mare) şi grupul de vitamine B. Fiind vitamine și minerale naturale, acestea sunt net superioare nutrienților izolați, de sinteză, datorită asimilării eficiente.

Formula originală Ginkgo Forte și extractul standardizat, cu doză optimă, din fructe de Păducel pentru creșterea rezistenței la efort, sunt eficiente și de ajutor pentru a învinge oboseala cronică.

Ginsengul-siberian, supranumit și ”rădăcina vieții” reprezintă o sursă de energie și vitalitate pentru organism.

Resveratrol Forte + CoQ10 Rotta Natura reunește compuși care s-au dovedit, prin studii științifice, că asigură protecția sistemului cardiovascular și sprijină protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Descoperă promoția noastră cu produse ce au la bază formule complexe, cu eficiență dovedită și efect puternic energizant, 100% natural!

Livrare rapidă prin curier, cost 0 lei pentru comanda minimă de 100 lei.

16,20 lei
back to top