logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Adriana din Iasi

Doamne ajuta. Va scriu din Portugalia. Mama mea a fost declarata hipertensiva de grad I, de aproape un an. Are un tratamento cu prenessa si concor. La o consultatie de specialitate, am intrebat doctorul daca poate lua extract de paducel, si i-a fost permis. S-a simtit foarte bine. Dar, pe data de 05/03/2014, a facut tromboza la piciorul drept. Inca nu am reusit sa stiu ce tratamento are. Doctorul care a internat-o nu i-a interzis extractul de paducel. Cu toate astea, la informatiile despre paducel, este o atentionare despre utilizarea acestuia. Va rog sa-mi spuneti daca mai poate lua in continuare. Multumesc mult. Adriana

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Va recomandam administrarea extractului de Paducel in continuare pentru optimizarea tensiunii arteriale si pentru normalizarea ritmului cardiac. Suplimentar, pentru tromboza va recomandam administrarea Venolastin, un complex din extracte de samburi de struguri si Ginkgo Biloba. 

Interactiunile specificate in cazul Paducelului si a Venolastin sunt interactiuni care pot maximiza efectele unor medicamente cu acelasi spectru de actiune. Ca urmare, monitorizarea medicala impreuna cu ajustarea dozelor este indicata.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

 

Creare magazin online de Concept24