logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Carmen din Constanta

Buna seara, as dori sa ma ajutati cu recomandarea dumneavoastra pentru ce produse as putea sa iau pentru a depasi mai usor starea produsa de intrarea la menopauza. Am stari de neliniste, de agitatie, imi creste nejustificat pulsul sau cateodata si tensiunea, am dureri de cap, nu pot dormi. Va multumesc.

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Va recomandam administrarea Passival, un produs care combina unele dintre cele mai eficiente plante, sub forma extractelor. Acesta ajuta la inducerea unui somn odihnitor si la reducerea starilor de neliniste si agitatie. In functie de simptome, puteti alterna cu produsul Depress Forte 

In plus, va recomandam consumul de alimente care va sunt de folos in perioada menopauzei si care ajuta la reducerea impactului schimbarilor hormonale: peste, nuci, migdale si multe fructe si legume bogate in izoflavone (soia, susan, hummus, usturoi, caise uscate, curmale si prune).

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

 

Creare magazin online de Concept24