logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Codruta din Mures

Buna seara, as dori sa va prezint cazului mamei mele si daca se poate sa ma ajutati. Sufera de o bronsita asmatiforma foarte productiva care o face sa respire foarte greu. Tuseste de 15 ani. In ultimele 5 luni, a fost internata de trei ori si i s-a administrat antibiotic si cortizon. Pentru o perioada scurta se simtea bine, apoi revenea la starea initiala. Pe langa aceasta stare, a aparut si o stare critica de oboseala. Nu mai poate face nimic ca oboseste foarte tare si nu mai poate sa respire. De asemeni, tot in ultimul timp, dupa ce mananca, iar nu mai poate sa respire. A tinut un regim cu cruditati care a ajutat-o foarte mult, dar nu poate tine periade foarte lungi. Dupa revenirea la alimentatia normala, se baloneaza tare. Mama este in varsta de 77 de ani. Va multumesc frumos. Cu deosebita consideratie, Codruta Vranceanu

Medicul nostru a raspuns:

Stimata doamna,

 

Va recomandam o schema de tratament care sa includa Bettarax antialergic impotriva bronsitei asmatiforme, asociat cu Origanum. Mai multe detalii despre aceste produse puteti gasi aici si aici.

Intrucat se pare ca problema de la nivel digestiv este legata de lipsa enzimelor digestive, va recomandam produsul Enzimogen, ce contine un pachet intreg de enzime digestive. In urma administrarii acestuia se poate reveni la o alimentatie normala. Probabil insa sa fie necesara administrarea continua. Mai multe detalii despre produs aici: http://rottanatura.com/categ1/enzimogen

Daca doriti sa primiti mai multe detalii despre Bettarax si Origanum, ce nu sunt prezente pe site-ul actual, va rugam sa trimiteti un e-mail sau sa ne contactati telefonic.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24