logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Mihai din Iasi

Multumesc pentru raspuns, am consultat si lista produselor d-voastra pentru piele si nu am gasit ceva specific pentru dermatita. Exista un produs cu magneziu si drojdie care, din cele specificate, are si efecte asupra pielii. Va rog daca puteti sa-mi faceti niste recomandari. Tratamentul urmat cu corticosteroizi (extern - recomandat de un dermatolog) nu a dat rezultate, de fapt pe termen scurt s-a retras dermatita dar pielea a devenit fada si subtire. Rezultate bune au dat uleiurile ce contin Omega3,6,9 luate intern numai ca perioada si compozitia/sursa lor e limitata si discutabila. Oricum am observat ca dupa perioadele de stres sau suparari, alimentatie deficitara, primele semne apar pe fata. In prezent folosesc dimienata si seara un amestec de ulei de jojoba cu avocado care hidrateaza pielea si oarecum mai intarzie ...aparitia dermatitei,caci fara acest amestec de uleiuri piele de pe fata se usuca foarte tare si crapa (lucru evidentiat dupa tratamentul extern cu corticosteroizi) Apreciez orice informatie pe aceasta tema. Multumesc,

Medicul nostru a raspuns:

Stimate Domn,

Va recomandam utilizarea produsului Omega 3-6-9 intrucat contine in compozitia sa Ulei de Borago, recunoscut pentru efectele sale de mentinere a hidratarii si sanatatii pielii. In plus, ceilalti doi acizi grasi sunt extrem de importanti in mentinerea unui sistem nervos central sanatos. Ceea ce, implicit, duce la o stare de linistire si la reducerea stresului. Din descrierea dumneavoastra, dermatita cu care va confruntati pare a fi in fapt o neurodermita ce este o boala cronica de origine nervoasa. Mai multe informatii despre aceasta puteti gasi aici. Chiar daca stresul zilnic nu pare a fi mare, acesta este suficient cat sa intretina aparitia semnelor. De aceea actiunea nu trebuie neaparat sa fie topica ci mai degraba la nivelul cauzei care provoaca intretinerea sau inrautatirea semnelor acestei dermite. 

Omega 3-6-9 Rotta Natura contine materii prime sigure, certificate si standardizate. Ca urmare curele recomandate cu acesta sunt de 3 luni cu o luna de pauza. In paralel, in situatii de stres va recomandam Depress Forte care, impreuna cu Omega 3-6-9 va actiona si asupra linistirii sistemului nervos. 

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24