logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Imola din Hunedoara

Buna ziua, am fost l aun control la cardiologie, mi s-a prescris:Concor,norvasc,sorvys,trombex. Eu evit medicamentele ,vreau sa stiu cu ce tratament naturist pot ajunge la rezultatul dorit,adica de scaderea valorilor colesterolului in primul rand.Multumesc anticipat.

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,   

Urmatoarele terapii naturiste pe care vi le recomandam ar trebui administrate fie in paralel iar in functie de rezultate sa se reduca sau sa se renunte la medicamentatia alopata sau sa cereti acordul medicului pentru inlocuirea acestora.

Pentru reducerea nivelului de colesterol va recomandam Cynara Anti-colesterol, cu administrarea a 3 capsule pe zi: http://www.rottanatura.com/categ1/cynara-anti-colesterol

Acest complex eficient acționează în mai multe direcții pentru scăderea nivelului de colesterol rău și pentru reducerea tensiunii arteriale.

Pentru obținerea fluidității sângelui și pentru o elasticitate crescută a venelor, vă recomandăm Venolastin, un excelent tonic al vaselor de sânge: http://www.rottanatura.com/categ1/venolastin

Durata optima de administrare a terapiilor naturiste este de 3 luni. 

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate! 

Creare magazin online de Concept24