logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Marius din Neamt

As dori sa va intreb, ce produse ale firmei Dvs as putea utiliza pentru scaderea colestrolului si trigiceridelor care sunt la limita superioara admisa. Precizez ca sufar de cardiopatie ischemica, HTA gr I cu angina pectorala si stent, tratament cu Prestance 5/5,Betalok Zok 50, Aspenter, MgB6 , adenom de prostata -Omnic Tocas, hemoroizi externi(nu pot consuma sare, alcool sau condimente chiar slabe). Am utilizat un produs de pe piata - capsule pe baza de anghinare, rostopasca, frunze de maslin, si dupa 1 an am evoluat spre diaree dupa fiecare masa(4-5 ori pe zi); mentionez ca am intoleranta la anghinare; cu produs- capsule pe baza de coriandru, ghimbir, cicoare si turmenic s-au iritat hemoroizii externi, probabil iritarea hemoroizilor la ghimbir, coriandru, cicoare, turmenic condimente chiar slabe. Ce s-ar mai putea folosi pentru tratamentul colesterolului si trigliceridelor ? Cu multumiri, Marius, 52 ani, 100 kg, 180 cm inaltime

Medicul nostru a raspuns:

Stimate Domn,

Ca urmare a afectiunilor indicate si a intolerantei la clasica Anghinare, va recomandam utilizarea Extractului din Frunze de Măslin. Utilizand extractul care are o concentratie mare de substanta activa veti ajuta organismul la mentinerea colesterolului la un nivel normal si ca urmare, la optimizarea tensiunii arteriale.

Va recomandam ca adjuvant pentru mentinerea sanatoasa a prostatei si Prostaden

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24