logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Mihai din Iasi

Buna ziua, am o dermatita seboreica pe fata care a inceput sa se retraga de la consumul de biotina din drojdia de bere si de la vitamina F din uleiul de primula (seminte) Luminita noptii. M-ar interesa cat pot lua acest produs pentru aceasta afectiune, din produsul d-voastra mai am putine capsule iar efectele dermatitei aproape au disparut, sa mai continui sau sa ma opresc, exista vreo incidenta a acestui ulei in raport cu procesele metabolice in cazul unui consum indelungat!? Multumesc,

Medicul nostru a raspuns:

Stimate Domn,

Va recomandam o atentie sporita la consumul de biotina pentru a nu depasi dozele zilnice maxim admise. Biotina este o vitamina ce se gaseste din belsug in alimentatie, iar ca urmare un supradozaj poate avea loc usor.

Puteti, si este chiar indicat, sa continuati tratamentul cu Evening Primrose. Recomandarea este de minim 3 luni cu o luna de pauza dupa care poate fi reluata administrarea pentru inca 3 luni, si tot asa.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24