logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Rux din Bucuresti

Buna ziua, Am probleme cu coloana si mi s-a pus diagnosticul de spondiloza cervicala. Fac fizioterapie si kinetoterapie insa ameliorari sunt doar in perioada de tratament. Mentionez ca am dureri zilnice de gat si uneori si umeri, care radiaza si in cap (simt intepaturi in anumite pozitii ale gatului) iar oasele din zona gatului trosnesc continuu la miscare stanga dreapta, sus-jos. Citisem de un tratament cu ulei de primula si extract de samburi de struguri. Ce tratament imi recomandati pentru refacerea zonei respective? Mentionez ca am varice si imi doresc si sa raman insarcinata (deci la fiecare produs recomandat va rog sa imi spuneti daca ar fi contraindicat in sarcina). Multumesc

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,  

Va recomandam administrarea unui complex de plante cu rol anti-inflamator, de reducere a durerii: Reumax. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.rottanatura.com/categ1/reumax-forte.

Succesul terapiei depinde de gradul de evolutie al spondilozei.

In general numarul de suplimente ce pot fi administrate pe parcursul sarcinii este redus intrucat nu au fost realizate studii stiintifice. Ca urmare, Reumax este contraindicat in perioadele de sarcina ca si alte anti-inflamatoare naturale.

Pentru ameliorare va recomandam consultarea si a unui specialist in yoga sau acupunctura.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!  

Creare magazin online de Concept24