logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Gina din Ilfov

Buna ziua, am varsta de 48 de ani, am nevoie de ajutorul dumneavoastra, am colon iritabil, gastrita eroziva,circulatie proasta imi ingheata corpul in somn, de 2 ani am intrat la menopauza si am aceste probleme: atac de panica, frica de orice, tremura stomacul , bate inima tare, fara energie , somn agitat, am un tremurat in tot corpul, ameteala. Va multumesc!

Medicul nostru a raspuns:

Buna ziua,

Spectrul de probleme descris de dumneavoastra indica faptul ca acestea pot proveni de la o stare crescuta de stres si de solicitare psihica. De aceea, mai intai de toate va recomandam utilizarea produsului 5-HTP Armonie care va va ajuta sa va relaxati, va induce o stare buna de spirit, eliminand starile de tensiune ce provoaca teama si atacurile de panica, va sprijini un somn odihnitor si va combate starile de oboseala si de ameteala multumita complexului de Vitamine B din compozitie. Acest produs este 100% natural si contine mai multe ingrediente special create pentru a imbunatati starea intregului organism, inclusiv a psihicului. Mai multe detalii despre produs puteti gasi aici: http://www.rottanatura.com/categ-6/5-htp-armonie

Impotriva colonului iritabil si a gastritei, folositi Ulcogastrin, un produs din 10 extracte de plante special pentru eliminarea ulcerului sau gastritiei si pentru redarea confortului digestiv. 

Impotriva circulatiei proaste, va recomandam Ginkgo Biloba, recunoscut pentru capacitatea sa de a stimula circulatia periferica.

De asemenea, atat impotriva sindromului colonului iritabil, impotriva somnului agitat, a circulatiei periferice deficitare dar si pentru o stare psihica mai buna, puteti incerca sa includeti pentru inceput 10-15 minute de exercitiu fizic zilnic. 

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24