logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Daniel din Bucuresti

Am nevoie de un sfat cat mai relevant , va rog ! Fiica mea a suferit o depresie la un deces in familie acum 2 ani ... aceasta incepand sa consume fara ca eu sa stiu acest anti-depresiv ( nu este varianta forte , este varianta verde ) de la Rotta Natura ... Problema este ca ea are o varsta frageda .. aproape 14 ani. Ea are de asemenea bipolaritate . Am aflat ca timp de 2 ani , ea a consumat cate 4 pastile pe zi ( 2 dimineata si 2 seara ). Intrebarea mea este daca acestea sunt intr-adevar necesare( ... Mie nu mi se par necesare mai ales la aceasta varsta frageda) si daca trebuie luate in continuare. Vreau sa stiu daca poate sa renunte la ele imediat sau trebuie sa renunte treptat astfel incat sa nu se creeze un dezechilibru . Va rog mult , astept un rezultat rapid si in care sa mi se puncteze nelamuririle .. ( fiica mea s-a dus la un doctor si a luat aceste medicamente fara ca eu sa stiu de acestea ... deci ea s-a bazat doar pe sfatul doctorului respectiv ). Eu imi doresc foarte mult sa nu mai foloseasca aceste antidepresive pentru ca ele vor avea efecte negative in timp . Multumesc pentru timpul acordat !

Medicul nostru a raspuns:

Stimate Domn,

Se poate renunta fara nicio problema la administrare, produsul nu da dependenta. Insa va trebui sa se obisnuiasca fara efectul adjuvant al produsului. Acestea nu sunt antidepresive, sunt pe baza din plante, neavand niciunul dintre efectele adverse ale antidepresivelor.

Daca i-a fost recomandat sau a simtit nevoia de a se auto-ajuta inseamna ca este cazul sa interveniti pentru a evita consecinte grave in viata de adult a fetitei. Interventia inseamna multa atentie, iubire, intelegere, acceptare a starilor prin care trece si psihoterapie. Cu ajutorul unui psihoterapeut bun, poate depasi problemele cu care se confrunta si isi poate crea toate sansele pentru o maturitate sanatoasa si echilibrata. Va recomandam toate acestea pentru ca daca apar probleme tocmai la aceasta varsta frageda, acestea ar putea sa o urmareasca toata viata si sa aibe episoade recurente.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Multa sanatate!

 

Creare magazin online de Concept24