logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Mariana din Braila

Sotul meu se confrunta cu niste insomnii insotite de o stare de agitatie in tot corpul (el spune ca parca ii trece un curent prin tot corpul). A fost la medic, care i.a spus ca nu e lipsa de calciu (initial asa credeam noi) si i.a recomandat fiole buvabile cu Mg+B6. Dar a trecut o sapt si nu s.au ameliorat aceste stari. Adoarme foarte greu si ziua este foarte obosit. Precizez ca are 45 de ani, urmeaza un tratament pentru tensiune cu Co Prenesa de 2 mg. Ne puteti da un sfat despre ameliorarea acestei stari? Va multumesc!

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Impotriva starilor de insomnie va recomandam administrarea de Melatonina cu o ora inainte de culcare. Aceasta induce un somn natural si asigura odihna pe parcursul noptii.

Daca insomnia apare ca urmare a unei stari de proasta dispozitie si pentru ca gandurile nu îi dau pace noaptea, va recomandam si administrarea de 5-HTP Armonie, un produs destinat obtinerii unei stari de bine, energizarii organismului si relaxarii acestuia. 5-HTP Armonie va fi administrat la distanta de 3 ore de Prenesa. 

Ca sfat suplimentar, va recomandam totusi un set de analize complet care sa verifice daca exista carente de orice fel de vitamine si minerale.  

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24