logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Camelia din Alba

Ma numesc Camelia, am 35 de ani, inca de la inceputul anului sufer de anxietate, in urma psihoterapiei ma simt mult mai bine dar se pare ca toate simptomele pe care le am arata ca as avea o carenta mare de Magneziu. Ce fel de magneziu imi recomandati avand in vedere ca sunt insarcinata in luna 8. Multumesc !

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

In mod normal produsul cel mai indicat este Magneziu marin+ B Complex natural. Ambii compusi sunt de origine naturala si sunt foarte bine tolerati si asimilati de catre organism.

Insa deoarece sunteti insarcinata va recomandam sa consultati medicul dumneavoastra curant inainte de administrare. Acesta va poate recomanda un set de analize care sa indice clar lipsa vitaminelor si mineralelor din organism.

Mai exista un produs pe care vi-l recomandam dupa nastere si dupa alaptare, in cazul in care va veti mai confrunta cu simptome specifice anxietatii si cu carenta de magneziu: 5 HTP Armonie. Este un produs care contine un precursor natural al serotoninei, Magneziu marin, B complex natural si Roinita. Un complex care are rolul de a induce o stare de bine si de relaxare, in mod natural. Discutati si cu psihoterapeutul dumneavoastra despre oportunitatea administrarii acestui supliment.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24