logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Maria din Braila

Buna ziua.Problema initiala de unde au plecat toate celelalte este lipsa acidului gastric.De aici( din cauza de netratare) au aparut altele cum ar fi sist. imunitar slabit, infectii dese(nu reusesc sa scap deloc de IACRS-gat inflamat,rosu,amigdale umflate,afectarea laringelui adica imi pierd vocea des si foarte usor)ameteli, otite, carente de vitamine( fier in principal),probleme de digestie(gaze,flatulenta,balonare etc),respiratie urat mirositoare(chiar dupa ce ma spal pe dinti),par uscat si fragil,unghii galbene si subtiri,pielea foarte uscata,stare generala de oboseala, lipsa de energie si m-am si ingrasat(banuiesc ca e din cauza ca nu se digera alimentele complet sau bine).A si am si Helicobacter pylori. Mi-ar trebui enzime pe baza de plante( care sa contina proteaza,amiaza,lipaza,piper cayenne,bromelain), ceva sa scap de H.pylori (si acum nu stiu imi trebuie si vitamine ca imi lipsesc cu desavarsire sau trebuie sa-mi revin cu stomacul intai si apoi isi reface corpul singur nivelul de vitamine inapoi-poate l-as ajuta daca as avea si supliment de vitamine ma gandesc).Aceasta este problema mea.Am fost la doctori,mi-au dat cu totul altceva , nu doar unul ci mai multi, motiv pentru care mai bine iau produse naturiste,fara efecte secundare.Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra..Multumesc anticipat. O zi buna!

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Pentru cresterea sistemului imunitar va recomandam o combinatie de Imunomodulin si Curcumin forte.

Acestea vor actiona atat la nivelul sistemului respirator cat si impotriva bacteriei H. pylori. 

Va recomandam totusi administrarea schemei de tratament recomandata de medic, simultan cu cele doua suplimente pentru a elimina bacteria intrucat aceasta schimba mediul acid al stomacului, scazandui aciditatea tocmai pentru a-si crea un mediu favorabil. De aceea va recomandam sa incepeti din acest punct si sa urmati tratamentul necesar pentru a elimina H. pylori.

Ulterior eliminarii bacteriei nivelul acidului gastric ar trebui sa revina la normal. Dupa terminarea tratamentului prescris de medic, puteti administra enzime digestive, puteti bea cafea pe stomacul gol (creste aciditatea gastrica), puteti bea ceai de papadie. De asemenea puteti mesteca incet o felie de ghimbir cu 10-15 minute inainte de mese. Ghimbirul ajuta de asemenea la eliminarea bacteriilor neprietenoase.

Nu beti apa inainte de mese, in timpul acestora sau imediat dupa acestea.

Lipsa de vitamine si minerale este o cauza a malabsorbtiei. De aceea, administrand vitamine si minerale puteti doar ajuta, nu intepartati cauza.  Va putem recomanda din portofoliul nostru Ca-Mg-Zn+Vit. D2 naturala. Insa nu este un supliment complet si in consecinta va recomandam sa intrebati in magazinele naturiste sau farmacii.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Multa sanatate!

 

 

 

Creare magazin online de Concept24