logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Magdalena din Olt

In urma unei consultatii de biorezonanta mi s-a spus ca am inceput de osteoporoza ,deficit mare de minerale ,si sangele ingrosat ,mentionez ca am 45 ani 1.68 inaltime ,59 kg .va rog sa imi recomandati un tratament,multumesc

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Pentru oprirea evolutiei osteoporozei este indicata administrarea de calciu, preferabil impreuna cu Vitamina D3 pentru a asigura absorbtia si fixarea acestuia. Intrucat spuneti ca aveti un deficit mare de minerale va recomandam un complex care contine atat calciu, cat si Vitamina D3 dar si zinc si magneziu: Calciu-Magneziu-Zinc+ Vit. D3 naturala.

Pentru a asigura insa mineralizarea completa a organismului va recomandam si administrarea de Argila, o roca cu un numar impresionant de minerale si oligoelemente.

Pentru a asigura fluidizarea sangelui puteti administra Salix Extract, precursorul natural al acidului acetilsalicilic (cunoscut ca si aspirina).

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate! 

Creare magazin online de Concept24