logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Ilie din Timis

Am 62 ani , folosesc coaxil 12,5mg .2 pe zi., pot folosi depres forte fara sa mai iau coaxil sau ce medicament naturist as putea folosi ca nu pot dormi ,numai daca mai iau seara nitazepam jumate tableta .2,5mg. nas vrea sa iau alte medicament mai tari medicamentoase .dar am incercat sa iau in paralel naturiste pentru somn si ma de jeneaza in partea stinga .ce puteti sa-mi recomandati . va multumesc.

Medicul nostru a raspuns:

Stimate Domn,

Este posibil ca durerile sa fie cauzate de o interactiune intre terapiile naturiste incercate de dumneavoastra si Coaxil. 

Ca urmare, va recomandam fie administrarea a Depress Forte simplu, insa sub supravegherea medicului care v-a recomandat Coaxil sau, administrarea Depress Forte la o distanta de 3-4 ore de administrarea Coaxil.

Daca durerile continua chiar si in acest regim, va recomandam produsul Melatonina care ajuta la inducerea somnului. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.rottanatura.com/categ-6/melatonina-3-mg .

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate! 

Creare magazin online de Concept24