logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Eli din Dolj

Nu reusesc sa slabesc cu abolut nici o pastila si nici cu regimuri! Am incercat pastilele SOS si Concentratul de otet de mere, nu am slabit de loc, imi provoaca somn si am capatat o semsibilitate a dintilor cand mananc ceva acru. Ce pot sa fac sa slabesc 10 kg?

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Daca deja ati incercat reducerea aportului caloric, suplimente naturale pentru reducerea masei corporale si un program de exercitii fizice, va recomandam efectuarea unui set de analize prin care sa verificati ca nu exista dereglari hormonale care ar putea influenta negativ demersurile dumneavoastra de reducere a greutatii.

Fiecare organism raspunde in mod unic la administrarea suplimentelor si de aceea este importanta urmarea unei cure de 3 luni. 

Concentratul de otet de mere SoS Silueta Metabolism Activ nu ar trebui in niciun caz sa dea stari de somnolenta intrucat contine complexul de Vitamine B, recunoscute pentru suportul unui nivel energetic ridicat.

Desi nu au fost semnalate niciun fel de interactiuni ale Concentratului de otet de mere, cu privire la sensibilitatea dezvoltata va recomandam oprirea administrarea produsului si urmarirea evolutiei acesteia sau evitarea acestor alimente.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate! 

Creare magazin online de Concept24