logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Liliana din Bucuresti

Buna ziua, am sa incerc sa fiu cat mai succinta in descriere. Sex masculin, 98 kg, analizele anuale sunt normale (fara probleme colesterol, trigliceride, ficat etc) Tensiune arteriala - Sistolic variaza intre 12-13 mmHg; Diastolic variaza intre 8,5 – 9,5mmHG. Tratament recomandat Prestarium 5mg 1/zi, aspenter 1/zi. Aproape 1 an de zile a fost urmat acest tratament dar fara mari remedieri in ceea ce priveste scaderea (normalizarea) tensiunii arteriale. Mentionez ca la o tensiune ridicata persoana in cauza nu simte nici un disconfort (fara simptome specifice). Din octombrie, adimistrare preventiv pentru perioada sezonului rece = 1 capsula multivitamina dimineata cu un fresh proaspat de fructe, iar seara 1 capsula de ulei ficat de cod + tratament recomanda pt tensiune. Intrebari: La administrarea paducelului se poate lua in continuare prestarium? Pot inlocui aspenterul cu Salix extract 1/zi? Solicitare: As dori sa imi recomandati o schema de tratament pe baza produselor dvs pentru reglarea tensiunii arteriale Va multumesc!

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,  

Tratamentul poate fi urmat in paralel cu administrarea de preparate naturiste insa cu precautie intrucat efectele pot fi conjugate. Daca tratamentul prescris nu are niciun efect, puteti consulta medicul si solicita intreruperea acestuia pentru a incerca separat terapiile naturiste.

In contextul precautiilor mentionate mai sus, se poate administra Fitocardin, ce contine si Paducel dar si Extract de Talpa Gastei ce sustine efectele de reducere a tensiunii arteriale, promovate de Paducel.  Daca nu se renunta la administrarea Prestarium in paralel, atunci recomandam sa se administreze la o distanta de 4 ore si sa se urmareasca indeaproape cu ajutorul uni tensiometru modifcarile.

Mai multe informatii despre Fitocardin puteti gasi aici: http://www.rottanatura.com/categ1/fitocardin

In ceea ce priveste inlocuirea Aspenter cu Salix Extract nu este nicio problema.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24