logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
SIMION din Ilfov

Buna ziua, pentru sustinere functie hepatica ce mi-ati recomanda? Am hepatita C si sunt non responder.

Medicul nostru a raspuns:

Stimate Domn,  

In primul rand va recomandam intarirea sistemului imunitar care lupta cu virusul. Pentru aceasta, va recomandam 3 lingurite de pastura, zilnic, 3x 20 de picaturi de propolis si pe cat de des posibil limonada cu suc de la o lamaie (sau o lamaie si jumatate) cu o lingura de polen si o lingura de miere.

Alimentatia pe cat posibil sa fie alcalina (cautati alimentele permise), bazata pe fructe si legume crude. 

Puteti incerca si o cura de 21 de zile bazata pe suc de morcov, telina, patrunjel (radacina) si sfecla, cu rol detoxifiant.  Puteti afla mai multe cautand despre cura de detoxifiere si curatare hepatica.

De asemenea psihicul este esential in lupta impotriva virusului. Exista o vasta literatura in acest sens.

Pentru a susține ficatul în funcționarea sa va recomandam un produs complex, Heparot si Silimarina. Mai multe detalii aici: http://www.rottanatura.com/categ1/heparot si aici: http://www.rottanatura.com/categ-6/silimarina-forte

De asemenea, paralel, puteti administra suplimente pentru intarirea sistemului imunitar care sa lupte impotriva virusilor (nu bacteriilor).

 

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate! 

Creare magazin online de Concept24