logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Lucica din Hunedoara

Buna ziua.Sotul meu lucreaza la mina de peste 20 ani si are fibroza pulmonara gr.2 si o tuse seaca permanenta.Are diabet tip2 si hipertensiune arteriala si hipercolesterolemie.Pt.diabet ia metfogamma 1000mg 1/zi iar pt. tensiune concor cor 2,5mg. 1/zi, zomen 30mg.1/zi, lipantil nano 145mg.1/zi.Va rog sa-mi recomandati ceva pt. aceasta tuse care este suparatoare si permanenta.Va multumesc.

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,    

Pentru eliminarea tusei va recomandam un tratament pe baza de coji de nuca: se pun la fiert 3 cani de apa, dupa ce apa da in clocot se adauga 7 nuci sparte, cu coaja cu tot, si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. Se lasa sa se raceasca, se strecoara, si se bea o cana seara, cu 30 de minute inainte de culcare si dimineata pe stomacul gol.

De asemenea, exista nenumarate siropuri naturale antitusive.

Pentru afectiunile de care sufera va recomandam si produse naturale care sa sustina tratamentul medicamentos, precum Diabrot http://www.rottanatura.com/categ1/diabrot-forte pe care il recomandam a se administra la 4 ore distanta fata de medicamentatie.

Cu timpul, doza necesara de medicamentatie antidiabetica este posibil sa fie nevoie a se micsora, dar numai dupa o monitorizare atenta a evolutiei nivelului glicemiei.

Pentru hipertensiunea cauzata probabil de hipercolesterolemie va recomandam Extractul din frunze de maslin care curata arterele de colesterolul rau, fluidizand astfel circulatia sangvina. Administrarea se va face la fel, la o distanta de 4 ore de medicamentiatie, cu precautii in modificarea tensiunii arteriale datorita tratamentului cu Concor.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si va dorim multa sanatate! 

Creare magazin online de Concept24