logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Veronica din Braila

buna dimineata.am 27 de ani mi am facut analizele de curand si mi iesit Hdl colesterolul bun 37 si el trebuie sa fie peste 70.mai tin sa precizez ca racesc foarte des,sunt foarte nervoasa din cauza copilului si a unor examene.si de cateva zile ma doare si splina.ce produse imi puteti recomanda pentru aceste probleme.multumesc anticipat!

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Pentru reglarea nivelului de colesterol va recomandam utilizarea Omega 3. Acesta echilibreaza raportul acizii grasi din organism si sustine simultan sistemul nervos. Mai multe detalii despre produs puteti gasi aici: http://www.rottanatura.com/categ-6/omega-3-promo

Puteti administra produsul daca nu mai sunteti in perioada de alaptare. Pentru problemele legate de splina va recomandam sa vizitati un medic care va poate pune un diagnostic clar iar apoi va putem recomanda si produse naturale adjuvante.

Iar pentru intarirea sistemului imunitar va recomandam Extractul de Echinacea, recunoscut pentru efectele de preventie si de sustinere a organismului impotriva starilor de raceala si de gripa.

De asemenea, va recomandam sa luati in calcul si faptul ca dezechilibrele de la nivelul orgamismului au cauze emotionale. Este important sa intrati in contact cu dumneavoastra si sa vedeti care este sursa disconfortului emotional.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.  

Creare magazin online de Concept24