logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Mariana din Braila

Fata mea de 14 ani a crescut si a slabit foarte mult in ultimul an. Am descoperit ca are lipsa de calciu si probabil e si anemica. Suntem in perioada investigatiilor. As vrea sa stiu daca ii pot da Ca+D2, Mg+ Complex B si Fier+vit C in acelasi timp. Va rog sa-mi spuneti cum sa le combin si cate zile pe luna se administreaza fiecare. Am auzit ca nu se combina calciul cu fierul si din acest motiv as vrea sa stiu cum sa procedez. Va multumesc!

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Administrarea fierului impreuna cu calciul nu are nicio contraindicatie. Daca fata dumneavastra se simte slabita va recomandam un complex natural de vitamine si minerale precum Ca-Mg-Zn+ Vit. D2  si  Magneziu Marin + B Complex natural. Suplimentar, adăugați și fierul+ Vitamina C pentru o absorbție superioara. Daca nu doriti sa-i administrati fier de sinteza (sintetic) si doriti asmiliarea din surse naturale (mai bune datorita biodisponibilitatii lor) va recomandam administrarea de Suc de orz verde, o dieta bogata in legume verzi si ficatei.

Pentru rezultate optime va recomandam administrarea pentru 2 luni de zile a vitaminelor si respectarea recomandarilor de administrare din prospect. Pentru  Ca-Mg-Zn+ Vit. D2 2 capsule pe zi iar pentru  Magneziu Marin + B Complex natural, 2 capsule pe zi.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.  

Creare magazin online de Concept24