logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Cristina din Brasov

Buna ziua as dori sa ma lamuriti in doua situatii ,daca iau concor pot sa beau ceai de paducel ? Iar ceai de ghimbir daca iau antidepresive? Tare mult as dori sa nu le mai iau daca as avea siguranta ca pot lua naturiste cu efect de linistire .Va multumesc din toata inima .

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Ceaiul de păducel poate fi administrat însă la o distanță de 4 ore de administrarea Concor si cu o atentie sporita asupra modificarilor de ritm cardiac. 

Inlocuirea medicamentelor de sinteza cu tratamentele naturiste poate fi realizata doar cu acordul mediciului dumneavoastra curant.

Ceaiul de ghimbir nu are contraindicatii cu antidepresivele insa va recomandam mai degraba administrarea de Passival, un complex din plante pentru relaxare. Mai multe detalii despre produs puteti gasi aici: http://www.rottanatura.com/categ1/passival

De asemenea, in cazul tendintelor depresive, mai importanta decat medicatia este discutia cu un psihoterapeut care va poate ajuta sa intelegeti cauzele emotionale si sa depasiti starile cu care va confruntati.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Creare magazin online de Concept24