logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Mari din Gorj

Buna ziua.ma numesc Maria am 30ani aprox.50kg. si am o intebare daca se poate.In urechea stanga an un zgomot permanent de un an jumate pt carea am luat betaserc si sermion dar far nici un rezultat,este un vajait pe ritmul batai inimi.Dar pe langa acest lucru mai am si unele deficite de calci magneziu vitamine,si timpul de coagularea al sangelui marit.Pot sa iau aspenter concomotent cu urmatoarele suplimente:omega3concentrate,calciu magne plus K2,qprotect si laptisor de matca?Am auzit ca aspenter ajuta la refacerea sangelui,sau poate imi recomandati altceva.Va multumesc mult de tot.

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Este posibil ca țiuitul în urechi să aibă mai multe cauze. Poate fi legat de viteza de circulare a sângelui, poate fi legată de stări de stres și nervozitate, de probleme ale urechii. De aceea este important ca medicul dumneavoastră de familie să vă direcționeze către un specialist ORL in prima instanta, daca dupa administrarea de Betaserc simptomele nu au trecut.

Puteți administra suplimentele specificate de dumneavoastra impreuna cu Aspenter si vitamina K2(care trebuie dozata si prescrisa de medic).

Daca aveti carente de vitamine si minerale va recomandam sa administrati alternativele naturale ale acestora si anume: Ca+Mg+Zn+Vit. D2 naturala cate 3 capsule pe zi. 

 

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Creare magazin online de Concept24