logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Gigica din Bucuresti

Buna seara, Respectuos va rog sa ma ajutati : Obezitate grad 3, insuficienta ovariana, colecist exclus chirurgical, alopecie difuza androgenica. Sunt in tratamemt cu andidepresive, si cu Concor 5 mg. Rog ptr regenerarea parului subtire,friabil, scalp uscat( fost seboreic,scoame), tinand cont de antecedentele sus mentionate. Multumesc anticipat!

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Va recomandam administrarea produsului Evening Primrose+Vit. E pentru o perioada de 3 luni. Uleiul de Evening (Luminita de seara) restabileste echilibrul de hidratare al pielii si in plus contribuie la un sistem hormonal sanatos. Acesta va va ajuta si impotriva insuficientei ovariane.

In plus, pentru intarirea firului de par si pentru sustinerea unui tonus psihic bun folositi si Ca-Mg-Zn+Vit. D2 naturala.

De asemenea, pe cat posibil incercati reducerea greutatii corporale intrucat aceasta va influenta in mod pozitiv toate procesele din organism, inclusiv lupta impotriva depresiei. In mod normal, daca se respecta dieta indicata o data cu scoaterea colecistului, slabirea ar trebui sa aiba loc.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii. 

Multa sanatate!

Creare magazin online de Concept24