logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Gabriela din Galati

Buna ziua . Va rog sa imi recomandati un medicament impotriva constipaţiei . Sunt ani buni de cand ma confrunt cu aceasta problema , am folosit diverse laxative iar cel mai eficient a ramas Senalax luat cate trei capsule sambata si duminica seara . Le iau numai in aceste zile din motive lesne de inteles (dureri abdominale,timp liber). Ce imi puteti recomanda ?

Medicul nostru a raspuns:

Stimata Doamna,

Cel mai eficient remediu impotriva constipatiei il reprezinta un consum ridicat de fibre care au, mai devreme sau mai tarziu (in numar de zile) un efect mecanic ce curata tranzitul intestinal.

Acest consum de fibre trebuie insa integrat zilnic in viata dumneavoastra. Ca urmare, va recomandam consumul de Purgolax, un supliment pe baza de fibre de tarate de inalta calitate de Psyllium. 

Eliminarea constipatiei prin consumul de fibre are loc in mod natural, nedureros si reprezinta tratarea unei cauze si nu a unui efect. Ca urmare va recomandam ca micul dejun sa fie constituit pe cat posibil doar din fructe. Daca acest lucru nu este posibil, pe post de gustare zilnica puteti manca un iaurt cu cateva lingurite de magiun si tarate amestecate.

In speranta ca raspunsul nostru v-a fost de folos, va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

Creare magazin online de Concept24