logo
login
contul meu
Comenzi telefonice la: 021-323.08.00
Termeni si conditii


Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

CUPRINS:

1. Cand se aplica?
2. Care este scopul acestei politici?
3. Ce reprezinta datele cu caracter personal?
4. In ce scop le colectam?
  • Scopuri CONTRACTUALE
  • Scopuri FUNCTIONALE
  • Scopuri de MARKETING

5. Cum le colectam?
6. Ce drepturi aveti?

  • Dreptul de accesare
  • Dreptul de modificare si stergere
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarii
  • Dreptul la portabilitate (export) al datelor
  • Dreptul de a nu fi supus unei actiuni cu caracter automat
  • Dreptul de a inainta plangere

7. Cui dezvaluim datele?
8. Cum asiguram securitatea datelor?
9. Care sunt perioadele de pastrare?
10. Cum tratam solicitarile minorilor?
11. Ce facem in cazul incidentelor de securitate?
12. Ce inregistrari pastram?

 

1. Cand se aplica?

Politica de confidentialitate se aplica datelor personale ale celor care doresc sa devina, sunt sau au fost clienti S.C. Rotta Natura S.A, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.rottanatura.com. Cand ne referim la "Rottanatura”, "noi" sau “compania noastra” in aceasta declaratie, ne referim la S.C. Rotta Natura S.A.

Va puteti gestiona consimtamantul asupra scopurilor in care vor fi utilizate datele cu caracter personal trimitand un e-mail la adresa office[at]rottanatura.com, ne puteti scrie la adresa Șos. Brăilei, zona Dn2B,
km.8+900, Loc. Buzău, jud. Buzău.

Aceasta politica este valabila incepand cu data de 25.05.2018

2. Care este scopul?
Cand utilizati site-ul nostru ne incredintati o parte dintre datele dumneavoastra cu caracter personal. Intelegem acest lucru si il apreciem. Prin tot ceea ce facem ne straduim sa le protejam si sa va oferim un control cat mai bun asupra lor.

Politica de confidentialitate va ajuta sa intelegeti ce date personale colectam despre dumneavoastra, modul in care folosim datele dumneavoastra personale si ce optiuni aveti asupra utilizarii acestora.

Ne angajam sa pastram acuratetea, confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra personale. Pentru a fi in concordanta cu modificarile legislative si/sau cu realitatile practice cu care se confrunta, ne rezervam dreptul de a ajusta oricand prezenta politica, modificarile devenind obligatorii din momentul publicarii acestora pe site.

3. Ce reprezinta datele cu caracter personal?
Dorim sa intelegeti cat mai clar ce reprezinta “datele cu caracter personal”.

Datele cu carater personal sunt informatii, despre o persoana identificata sau identificabila. Exemple de astfel de date: nume, prenume, adresa, numar de telefon, email, date legate de cartea de identitate, CNP, informatii bancare, cookie, adresa de IP a calculatorului, ID-urile dispozitivelor mobile, informatii din browserul dumneavoastra web (cum ar fi tipul browserului si limba browserului), actiunile pe care le faceti pe site-ul nostru web etc.

4. In ce scop le colectam?
Datele cu caracter personal sunt colectate pentru derularea efectiva a relatiilor comerciale, pentru a va oferi servicii cat mai bune (livrari rapide, plati electronice etc.), pentru a imbunatati permanent functionalitatile site-ului nostru sau pentru a va aduce in atentie reclame si promotii relevante pentru dumneavoastra.

Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.

Date CONTRACTUALE (obligatorii) - pentru demararea procesului de angajare a unui contract si pentru derularea efectiva a relatiei comerciale.
Se pot colecta date (nume, prenume, telefon, email etc.) pentru a putea sa raspundem intrebarilor dumneavoastra legate de produsele si serviciile noastre (inclusiv prin utilizarea unei solutii dedicate de vanzari tip CRM), pentru a putea organiza procesarea si livrarea efectiva a comenzilor dumneavoastra. Aceste date sunt colectate prin formulare dedicate din site de genul: contact, solicita oferta, comanda online, solicita consultanta, contul meu etc. Aceste date sunt denumite generic “date contractuale”. Fara ele, comanda dumneavoastra nu poate fi preluata (de exemplu: nu stim cum sa va raspundem la intrebari), nu poate fi prelucrata (de exemplu nu pot fi emise documente fiscale pentru incasarea contravalorii produselor, etc) si nu poate fi livrata (prin curier sau prin alte metode acceptate). Nu veti putea beneficia de serviciile sau produsele noastre utilizand site-ul nostru, fara a furniza aceste date.
Putem dezvalui datele dumneavoastra personale fara a va oferi posibilitatea de a renunta atunci cand utilizam procesatorii terta parte (firme de curierat, procesatori de plati online etc.) pentru a efectua servicii in numele nostru si conform instructiunilor noastre.
Clientii nu pot renunta la primirea de e-mailuri legate de procesarea, derularea si livrarea comenzii (sau a altor procese asociate acestui scop).
Temeiul juridic pentru prelucrarea acestor date il reprezinta interesele noastre legitime (articolul 6 alin 1 lif (f) din regulamentul general privind protectia datelor).


Date FUNCTIONALE - pentru o experienta cat mai buna in utilizarea site-ului
Se pot colecta date directe (nume, prenume, telefon, email, etc) pentru asigurarea unei experiente mai bune in utilizarea site-ului. Datele se colecteaza prin intermediul formularelor din site de genul: alerta de pret (pentru a primit atentionare la scaderea unui pret), alerta de stoc (pentru a fi alertat cand un produs apare in stoc), cosuri abandonate (pentru a va reaminti de achizitiile nefinalizate), solicitare review etc.
Aceste date sunt denumite generic “date in scopuri functionale”.
Se pot colecta datele indirecte ce se pot utiliza in crearea unui website mai bine structurat (ex: rapoartele din Google Analytics etc.). Aceste date ne ajuta sa vedem fluxul de navigare a vizitatorilor in site, volumul de navigare precum si alte informatii utile relevante in imbunatatirea site-ului, pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna.
Toate aceste functionalitati sunt gandite pentru a va oferi cele mai bune optiuni de informare si achizitie.
Daca nu sunteti de acord cu utilizarea datelor in acest scop, nu puteti beneficia de  avantajele acestor functionalitati.
Temeiul legal al colectarii acestor date il reprezinta consimtamantul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).


Date de MARKETING - pentru un site mai bine structurat, reclama relevanta si informare in social media
Se colecteaza date personale, cum ar fi datele directe (nume, prenume, telefon, email etc.) sau indirecte (cookie-uri, adresa de IP a calculatorului, locatia, ID-urile dispozitivelor mobile etc.).
Datele directe se colecteaza pentru inscrierile la newsletter (transmiterea de buletine informative, oferte comerciale etc.). Daca doriti sa nu mai primiti astfel de materiale puteti sa accesati link-ul "dezabonare" situat in partea de jos a e-mailurilor de marketing ale companiei noastre.
Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt trimise de pe un site web catre un browser pentru a inregistra informatii despre utilizatori in diferite scopuri. Utilizam cookie-uri si tehnologii similare. Pentru informatii suplimentare consultati pagina de pe site-ul nostru care contine politica privind cookie-urile.
Datele pot fi utilizate si pentru afisarea unor reclame adaptate dorintelor dumneavoastra (ex: Google Remarketing, Facebook Pixel etc.). Este posibil sa va fie prezentate reclame la produsele de care ati fost interesati sau pe care le-ati vizualizat.
Site-ul nostru va permite sa va conectati cu retele media sociale, cum ar fi Facebook (facebook.com), Linkedin (linkedin.com) si Twitter (twitter.com) ("Social Media"). Conectandu-va, se pot colecta adresa IP si pagina pe care o vizitati din site-ul nostru. De asemenea se seteaza un cookie pentru a permite aplicatiilor de social media sa functioneze corect. S-ar putea sa vi se ofere o optiune de catre conturile de social media pentru a posta informatii despre activitatile dumneavoastra pe pagina personala de profil din reteaua social media, pentru a le permite accesul si altor utilizatori la acele informatii din reteaua dumneavoastra.
Aceste date le denumim generic ”date in scopuri de marketing”.
Temeiul legal al colectarii acestor date il reprezinta consimtamantul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

5. Cum le colectam si cum va gestionati consimtamantul?
Cand interactionati cu site-ul nostru, va oferim posibilitatea de a acorda si de a va retrage in orice moment consimtamantul pentru utilizarea datelor dumneavoastra.


Oferim vizitatorilor site-ului si clientilor care furnizeaza datele cu caracter personal mijloacele pentru a alege modul in care folosim aceste date. Consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se poate solicita la crearea de cont, la lansarea unei comezi (cu sau fara cont), la lansarea unui formular, precum si la orice alt scop care implica acordarea consimtamantului, prin accesarea unui panou de control general (cumulat sau individual, pe fiecare categorie de date sau scop invidual) sau prin alta maniera tehnica, creata cu acest scop.

Veti avea posibilitatea de a va da explicit consimtamantul asupra scopurilor in care vor fi utilizate datele cu caracter personal si de a-l gestiona ulterior, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

6. Ce drepturi aveti?
Depunem toate eforturile pentru a va garanta drepturile pe care le aveti, in conformitate cu legislatia in vigoare.


Aveti dreptul de a accesa datele dumneavoastra personale. In consecinta, daca este cazul, va oferim acces la datele personale pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra. De asemenea, va oferim posibilitatea de a alege daca doriti sa primiti oferte si promotii de la noi, dar si sa corectati, sa modificati sau sa stergeti informatiile dumneavoastra.

Putem limita sau refuza accesul la datele cu caracter personal, in cazul in care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproportionate fata de riscurile pentru intimitatea dumneavoastra, sau daca drepturile altor persoane, altele decat dumneavoastra, ar fi incalcate. Alte motive pentru refuzul sau limitarea accesului pot include restrictiile impuse de legislatia in vigoare sau alte aspecte similare, indreptatite.

Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.  
Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale pe care le procesam sunt viabile pentru utilizarea dorita si exacte, complete si actuale. In acest sens, ne bazam pe dumneavoastra sa actualizati si sa corectati datele personale in masura in care este necesar pentru scopurile pentru care  au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.
Solicitarile de accesare, modificare sau stergere a informatiilor vor fi tratate in termen de 30 de zile.

Aveti dreptul de restrictionare a prelucrarii, de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii. Acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare, cu exceptia acelor date pentru care prelucrarea reprezinta o obligatie legala.

Aveti dreptul de a solicita portabilitatea (exportul) datelor cu caracter personal. Putem limita sau refuza portabilitatea datelor cu caracter personal, in cazul in care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproportionate fata de avantajele aduse in cazul respectiv.

Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat.

Aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), precum si de a va adresa justitiei, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare

7. Cui dezvaluim datele dumneavoastra si unde le trasferam?
Colaboram cu firme de curierat, procesatori autorizati de plati electronice si companii din domeniul internetului: Google, Facebook etc. - toate acestea, pentru o cat mai buna experienta cu site-ul nostru.


Putem impartasi datele dumneavoastra personale furnizorilor de servicii contractati in vederea procesarii si livrarii comenzilor (cum ar fi procesatorii de plati, furnizorii de servicii de curierat etc.), in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a magazinului online (ex: Google Analytics etc.) sau oferirii de servicii in domeniul marketingului, reclamei si publicitatii (Google, Facebook, Mailchimp etc.), precum si in alte scopuri: servicii de contabilitate, avocatura, consultanta, afiliati, parteneri de afaceri etc. Dezvaluirea datelor se face in temeiul faptului ca serviciile necesare derularii afacerilor noastre nu pot fi prestate de catre noi. Depunem toate eforturile pentru a avea un angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. In cazul in care furnizorii nostri de servicii de gazduire, trimitere de newslettere sau alte servicii similare sunt transferate in afara spatiului economic european (SEE), se depun eforturi pentru a se asigura masuri de protectie adecvate.

Este posibil sa dezvaluim datele dumneavoastra personale, fie prin prescriptiile legii, proces legal, litigii si / sau solicitari din partea autoritatilor publice si guvernamentale din tara dumneavoastra de resedinta sau din afara acesteia. De asemenea, putem dezvalui informatii personale despre dumneavoastra daca stabilim ca dezvaluirea este in mod rezonabil necesara pentru a ne asigura respectarea termenilor si conditiilor noastre sau pentru a ne proteja operatiunile sau utilizatorii. Informatii relevante pot fi gasite si in anunturile referitoare la activitatile specifice de prelucrare a datelor.

De asemenea, putem transfera date personale in cazul unui audit, sau in cazul vanzarii ori transferarii totale sau partiale a afacerii sau activelor noastre (inclusiv in cazul unei fuziuni, achizitii, joint venture, reorganizare, dizolvare sau lichidare).

8. Cum asiguram securitatea datelor?
Siguranta datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Depunem toate eforturile necesare in acest sens
.

Luam masuri rezonabile si adecvate pentru a proteja datele personale de pierderi, utilizari incorecte si acces neautorizat, dezvaluire, modificare si distrugere, tinand cont de natura acestora. Luam toate masurile interne pentru a identifica si a asigura securitatea  informatiilor, masurile fiind verificate in mod regulat si adaptate la stadiul tehnicii. Compania noastra utilizeaza furnizori de servicii conexe cu notorietate in piata (ex: servicii de gazduire, servicii de dezvoltare software, solutii de marketing etc.) pentru indeplinirea acestui obiectiv.

9. Care este perioada de pastrare?
Pastram informatiile conform specificatiilor legale si atata timp cat dumneavoastra sunteti de acord.


Stocarea datelor cu caracter personal se face pe perioadele de timp specificate de legislatia in vigoare, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale. Datele cu caracter personal necesare beneficierii de functionalitatile site-ului nostru si a activitatilor cu caracter promotional se stocheaza pe o perioada nedeterminata de timp, pana la stergerea contului dumneavoastra.

10. Cum tratam solicitarile minorilor?
NU prestam servicii si NU livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.


Compania noastra NU urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.  

Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona servicii,  solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

11. Ce facem in cazul incidentelor de securitate?
Informarea dumneavoastra si a autoritatilor este primul pas. Remedierea situatiei aparute este prioritatea noastra.

In cazul in care survine o incalcare a datelor cu caracter personal vom notifica autoritatile competente pentru protectia datelor in termen de 72 de ore, in functie de gradul de risc pentru client sau pentru vizitatorul site-ului. Clientii afectati sau vizitatorii site-ului vor fi, de asemenea, notificati in legatura cu incalcarea.

Vom lua toate masurile necesare remedierii situatiilor aparute, in vederea protejarii drepturilor dumneavoastra.

12. Ce inregistrari se pastreaza?

Pastram inregistrari pentru a demonstra respectarea cerintelor prezentei politici.

Vom pastra inregistrari relevante despre:
a. scopul procesarii datelor cu caracter personal;
b. categoriile persoanelor vizate si ale datelor cu caracter personal prelucrate;
e. atunci cand este posibil, perioadele de pastrare preconizate pentru diferite categorii de date cu caracter personal;
f. o descriere generala a masurilor de securitate utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal;
g. exercitarea drepturilor pe care le aveti.

Date generale
Cumparator = persoana, firma sau alta entitate juridica ce plaseaza o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala Rotta Natura S.A. , persoana juridica cu sediul cu sediul în Sos Brailei, zona Dn2B, km.8+900, Loc. Buzău, jud. Buzău, inscrisa la Registrul Comertului cu datele: J10/27/2002, CUI RO14393430.
Comanda - un document electronic aparut ca forma de comunicare intre Rotta Natura S.A. si Cumparator, prin care Rotta Natura S.A. este de acord sa livreze produsele comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.rottanatura.com implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.
Rotta Natura isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
 
Continutul site-ului ww.rottanatura.com/www.rottanatura.eu/www.rottanatura.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea Rotta Natura S.A. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Rotta Natura S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).
 
Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre Rotta Natura S.A. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
Datele personale vor fi folosite in scopul vanzarii (facturare si livrare), in scopul transmiterii informatiilor comerciale via e-mail si in scopul contactarii Cumparatorului pentru confirmarea comenzii.
 
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.rottanatura.com   sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Rotta Natura S.A. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului.
Preturile afisete pe site contin TVA (24% din valoarea produsului).
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
 
Daca Rotta Natura S.A. confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Rotta Natura S.A. se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Rotta Natura S.A. catre Cumparator si atunci cand Cumparatorul confirma prin posta electronica sau telefonic corectitudinea comenzii sale.
Daca datele furnizate sunt incomplete sau Cumparatorul nu confirma comanda, Rotta Natura S.A. poate anula comanda sa, fara nicio notificare. Rotta Natura S.A. isi rezerva dreptul de a contacta telefonic Cumparatorul pentru confirmarea comenzii.

Cumparare si livrare
 

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, lipsa tuturor informatiilor la transmiterea comenzii etc.). In aceste cazuri, Rotta Natura S.A. va anunta Cumparatorul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea obligatiilor Rotta Natura S.A. fata de clientii sai, in cazul  livrarii necorespunzatoare a produselor reprezinta valoarea sumelor primite de la Cumparator.

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs.
Expeditia se poate face prin curier rapid avand ca timp maxim de livrare 48 de ore (zile lucratoare) sau prin Posta Romana.
Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute.
Coletele expediate prin Posta Romana vor ajunge la Cumparator in maxim 10 zile lucratoare.Plata acestora se va face in sistem ramburs la oficiul postal de care Cumparatorul apartine.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b).
Returul produselor se va realiza prin intermediul curieratului rapid dupa ce Cumparatorul a notificat Rotta Natura S.A. prin e-mail sau telefonic despre intentia de returnare. Costurile de retur vor fi suportate de catre Cumparator, insa nu vor depasi 15 lei.

Reclamatii si accesul la date

Rotta Natura S.A. raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:
-reclamatiile se transmit in scris la adresele marketing@rottanatura.eu sau la office@rottanatura.eu 
-reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre cumparator
-reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile Cumparatorului
Rotta Natura S.A. va raspunde reclamatiei în termen de max. 5 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei poate sa decida:
-schimbarea produselor
-returnarea contravalorii produselor
-respingerea reclamatiei

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datata şi semnata la adresa: Strada Intrarea Grigore Alexandrescu, nr. 6, ap. 1, sector 1, Bucuresti

 

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 
“Reducere promoțională la produsele de pe site-ul www.rottanatura.com”
 Campania promotionala pentru clientii companiei S.C. ROTTA NATURA S.A.
Perioada campaniei: 5 octombrie – 10 octombrie 2016

Art. 1. Organizatorul campaniei 
Art.1.1. Campania ”Reducere promoțională la produsele de pe site-ul www.rottanatura.com”, este organizată de ROTTA NATURA S.A., cu sediul în Sos. Brailei, km 8-900, zona Dn2B, Buzau, judetul Buzau, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J10/27/2002 , CUI RO14393430 , capital subscris si varsat 147.500 lei. 
Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. 
Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări. 
Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării. 
Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea ”Reducere promoțională la produsele de pe site-ul www.rottanatura.com”
Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară în perioada 5 octombrie – 10 octombrie 2016, în mediul online
Art.2.3. Ultima zi de participare la această campanie este 10 octombrie 2016
Art. 3. Produse participante la campanie 
Art.3.1. Obiectul campaniei îl reprezintă toate produsele aflate pe site-ul www.rottanatura.com
 Art.3.2 Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie sau promotie existenta pe site pe parcursul celor 6 luni de discount de care castigatorii beneficiaza in urma campaniei ”Reducere promoțională la produsele de pe site-ul www.rottanatura.com”
Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare 
Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care sub acordul acestui regulament, trimite datele sale de indentificare, impreuna cu un testimonial al utilizarii produselor Rotta Natura si care s-a inscris in prealabil in clubul Rotta Natura.
Art. 4.2. Se considera inscrisa orice persoana trimite testimonialul sau pana in data de 10 octombrie 2016 la adresa de e-mail marketing@rottanatura.eu.

Art. 4.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a interveni minmal asupra textelor trimise de participanti, in sensul corectarii textelor, modificarii ordinii. Nu se va interveni asupra intelesului si sensului dat de participanti.

Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale 
Art.5.1. Persoanele fizice care trimit pe adresa de e-mail marketing@rottanatura.eu, marturia lor cu privire la experienta avuta in utilizarea produselor Rotta Natura vor fi recompensate, in limita a 50 de inscrieri, fie cu 20% discount la achizitionarea de produse de pe site-ul www.rottanatura.com, fie cu premii in valoare de 100 de lei, de pe site-ul www.rottanatura.com, daca testimonialul se publica in catalogul de produse din ultimul semestru al anului 2016.
Art. 5.2. Diferențierea premiilor puse la dispoziție se va realiza de catre organizator avand ca si criteriu de departajare utilitatea testimonialului in coformitate cu planograma catalogului de produse.
Art. 5.3. Discount-ul de 20% este valabil 6 luni de la data primirii acestuia.
Art. 5.4. Primirea discount-ului nu exonerează utilizatorul acestuia de plata taxelor de transport, in vigoare pe site-ul www.rottanatura.com 
Art. 5.5. In situatia in care testimonialul participantului va fi unul dintre castigatorii premiului in valoare de 100 de lei, acesta nu va beneficia si de voucher-ul de discount insa va beneficia de transport gratuit. 
Art. 5.6. Castigatorii vor fi anuntati cel tarziu in data de 12 octombrie 2016, data de la care pot intra in posesia castigului.
Art. 5.7. La campania promoțională se poate inscrie orice persoana care face parte din ”Clubul Rotta Natura”, ce s-a inscris in mod voluntar pe site-ul www.rottanatura.com si a primit e-mailul de anuntare a campaniei.
Art. 5.8. In cazul persoanelor care primesc voucher-ul de discount de 20%, pretul redus de vanzare pentru acordarea reducerii de 20% se calculeaza dupa urmatoarea formula: Pret promo = pret vanzare vechi – 20% 
Art. 5.9. Informatiile transmise de catre participanti vor putea fi folosite exclusiv de catre organizator in mediile de promovare utilizate de acesta, incluzand, insa fara a se limita la medii precum: catalogul de produse, reeditarea catalogului, platforma sociala Facebook, site-ul www.rottanatura.com
Art.6. Taxe si impozite 
Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
 Art.7 Litigii 
Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 
Art.8 Intreruperea campaniei promotionale 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, contact telefonic sau e-mail).
Art.9 Regulamentul campaniei promotionale 
Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit pe site-ul www.rottanatura.com pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Orice contestare având ca obiect campania promoţională ”Reducere promoțională la produsele de pe site-ul www.rottanatura.com” poate fi trimisa pe e-mail la adresa marketing@rottanatura.eu


S.C. ROTTA NATURA S.A.

 
Creare magazin online de Concept24