Clubul Rotta Natura - Esti mai avantajat in fiecare zi!


 

Alegem intr-un mod natural si firesc doar ce ne face bine. Calitatea de membru al clubului Rotta Natura devine pentru tine, o alegere plina de beneficii:

  • Esti tot timpul la curent cu cele mai noi promotii si ai parte de oferte personalizate.
  • Poti sa iti creezi liste de Favorite cu produsele pe care doresti sa le achizitionezi.
  • Nu mai trebuie sa completezi de fiecare data datele de livrare, intrucat ele se retin in contul tau.
  • Ai la dispozitie, oricand, un istoric al comenzilor tale, astfel incat, poti identifica rapid un produs care ti-a placut si doresti sa-l mai comanzi o data.
  • Beneficiezi de sfatul specialistilor nostri, care in fiecare marti si joi raspund intrebarilor adresate de vizitatorii nostri

 

 

Primesti puncte de loialitate pentru comenzile plasate pe site-ul nostru


 

Cumperi si primesti 5% inapoi
Daca esti membru al Clubului Rotta Natura, pentru fiecare comanda achitata ramburs sau online primesti 5% discount sub forma de puncte de loialitate, puncte ce pot fi folosite la achitarea comenzilor tale viitoare, total sau partial.
In contul tau poti verifica in orice moment numarul de puncte acumulate in baza comenzilor lansate. 


Platesti cu punctele primite
Punctele acumulate in contul de membrul al Clubului Rotta Natura pot fi folosite, partial sau integral, la achitarea urmatoarei comenzi. Fiecare punct valoreaza 0,5 lei. Astfel, daca in cont ai acumulat 10 puncte, reducerea pe care ti-o acordam la o comanda este de 5 lei. Comenzile achitate cu puncte bonus nu cumuleaza noi puncte bonus.

back to top