Clubul Rotta Natura - Esti mai avantajat in fiecare zi!


 

Alegem într-un mod natural și firesc doar ce ne face bine. Calitatea de membru al clubului Rotta Natura o poți obține prin crearea unui cont personal in website-ul Rotta Natura. Înregistrându-te în cont la fiecare cumpărare, statutul de membru devine pentru tine o alegere plină de beneficii:

  • La fiecare cumpărare primești întotdeuna 5% înapoi din valoarea cumpărării
  • Nu mai trebuie să completezi de fiecare dată datele de livrare, întrucat ele se retin în contul tău
  • Ai la dispozitie, oricand, un istoric al comenzilor tale, astfel incat, poti identifica rapid un produs care ti-a placut si doresti sa-l mai comanzi o dată
  • Poti sa iti creezi liste de Favorite cu produsele pe care doresti sa le achizitionezi
  • Beneficiezi de sfatul specialistilor nostri, care in fiecare marti si joi raspund intrebarilor adresate de vizitatorii nostri
  • Esti tot timpul la curent cu cele mai noi promotii si ai parte de oferte personalizate.

 

 

Primesti puncte de loialitate pentru comenzile plasate pe site-ul nostru


 

Te înregistrezi, cumperi și primesti 5% înapoi 
Daca esti membru al Clubului Rotta Natura, pentru fiecare comanda achitata ramburs sau online primesti 5% discount sub forma de puncte de loialitate, puncte ce pot fi folosite la achitarea comenzilor tale viitoare, total sau partial.
In contul tau poti verifica in orice moment numarul de puncte acumulate in baza comenzilor lansate. 


Plătesti cu punctele primite
Punctele acumulate in contul de membrul al Clubului Rotta Natura pot fi folosite, partial sau integral, la achitarea urmatoarei comenzi. Fiecare punct valoreaza 0,5 lei. Astfel, daca in cont ai acumulat 10 puncte, reducerea pe care ti-o acordam la o comanda este de 5 lei. Comenzile achitate cu puncte bonus nu cumuleaza noi puncte bonus.

back to top