Un somn odihnitor și fără griji îți dă energie a doua zi!

Bazate pe formule originale, cu acțiuni eficiente demonstrate științific, gama de produse Rotta Natura, destinată unui somn de bună calitate, este o soluție sigură, valoroasă, la îndemână. Dozate optim, cu efecte liniștitoare sau de inducere naturală a somnului, în formule diferite, cu eliberare rapidă sau prelungită, produsele nu creează dependență.

Studiile clinice realizate pe plantele de Valeriană, Roiniță și Floarea Pasiunii confirmă efectele calmante, anxiolitice și de detensionare, binecunoscute din practica tradițională. Avantajul extractelor naturale standardizate este acela de a avea o cantitate concentrată într-o doză redusă.
Adormi greu? Ai un somn agitat, te trezești des? A doua zi te simți obosit, extenuat? Acum ai la îndemână Rotta Natura Melatonină sublinguală 3 mg, să adormi rapid sau Melatonină Retard 5 mg, ca să nu te trezești noaptea.

Livrare rapidă prin curier, cost 0 lei pentru comanda minimă de 100 lei.

 

Comandă on-line, cu încredere, suplimente naturale Rotta Natura, iar noi le vom preda curierului în aceeași zi!

Suntem însă chiar mai riguroși:

Comenzile primite până în ora 15:30 sunt livrate curierului în aceeași zi, iar curierul ajunge la tine a 2-a zi.

Comenzile primite după ora 16 sunt livrate curierului a 2-a zi la prânz, iar el ajunge la tine acasă în următoarea zi (așadar în max. 48 de ore).

 

7,99 lei
back to top