ROTTA NATURA

 
Intră în lumea noastră
Companie românească dedicată creării de produse care îmbunătățesc viața noastră, a tuturor. Cu o experiență de peste 30 de ani a farmaciștilor și a medicilor fondatori ai companiei, căutăm să aducem echilibrul dintre știință și natură prin realizarea suplimentelor care au cu adevărat puterea de a ne însănătoși și de a ne oferi echilibrul atât de necesar într-un mediu de viață din ce în ce mai nociv.

Am învățat de la oamenii întreprinzători că numai lucrurile bine făcute durează. Că fără suflet și pasiune nu există calitate. În cei peste 10 ani de existență nu am uitat niciodată în ce credem:
 
  • în produse de calitate la prețuri corecte
  • în eforturi mari cu efecte pe măsură
  • în clienți care știu de ce revine
  • cel mai important, în produse care îmbunătățesc viața

Natura și sănătatea
Natura este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru oameni. Acest ”laborator” ne oferă soluția eliminării dezechilibrelor cu care ne confruntăm. Credem că doar prin folosirea inteligentă a acesteia avem cu toții șansa de a ne bucura de o viață mai sănătoasă. De aceea noi nu urmărim folosirea în exces a substanțelor active din plante ci, ne ghidăm în crearea suplimentelor naturale performante după principiul echilibrului. Formulele concepute sunt eficiente deoarece oferă doza optimă de principii active de care organsimul are nevoie pentru a fi în cea mai bună formă.

Cum te ajutăm
Folosind extracte din plante care conțin o concentrație mărită de bio-compuși față de planta simplă. De exemplu, spre deosebire de un ceai, efectul terapeutic al capsulelor pe bază de extracte este cu mult mărit întrucât nu se pierde nimic din potențialul de vindecare al plantelor. În plus, formulele noastre au doza optimă și un conținut echilibrat din substanțele active esențiale. Știm că sănătatea nu are preț și că fiecare dintre noi trebuie să aibă șansa la o viață mai bună. De aceea facem eforturi constante ca produsele noastre să fie accesibile tuturor. Cu ajutoul acestui site dorim să reușim să vă ajutăm să găsiți soluția naturală cea mai potrivită pentru sănătatea dumneavoastră.În paginile acestuia veți găsi produse performante care acoperă o vastă gamă de afecțiuni. 

Toate produsele Rotta Natura sunt certificate de catre S.N.M.A.P.S(Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului) si sunt produse in sistem de management al calitatii ISO 9001, in sistem de management al sigurantei produsului ISO 22000/HACCP si in cel de management al mediului, ISO 14001.
back to top