Mai puțin colesterol rău, mai multă energie, două direcții simultane pentru o inimă puternică!

Alături de o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, nivelul colesterolului poate fi redus cu ajutorul suplimentelor naturale dedicate. Rezultatele lor sunt dovedite științific, îmbunătățesc efectele dietei tale și sunt o puternică sursă de antioxidanți naturali.

Specialiștii Rotta Natura îți propun o selecție de produse naturale eficiente pe care le poți administra individual sau le poți asocia complementar pentru un efect consolidat: poți asocia oricare dintre produsele care conțin uleiuri esențiale Omega (ex. Krill Oil, Omega 3-6-9, Ulei semințe de In, Evening Primrose, CLA) cu produse naturale dedicate fără Omega (ex. Ceai Verde extract, L-Carnitină, Green Coffee extrac, Oțet de mere concentrat).

Luate asociat câte două acestea ajută cumulat pe mai multe direcții: stimulează metabolizarea grăsimilor și convertirea acestora în energie, susțin funcționarea normală a inimii, a vaselor de sânge și contribuie la reducerea masei corporale. Menține în parametri normali nivelul colesterolului și te vei bucura de un organism sănătos și plin de viață!

Extractele Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele reduse de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință pentru produsele naturale Rotta Natura.

Livrare rapidă prin curier, cost 0 lei pentru comanda minimă de 100 lei.

 

Comandă on-line, cu încredere, suplimente naturale Rotta Natura, iar noi le vom preda curierului în aceeași zi!

Suntem însă chiar mai riguroși:

Comenzile primite până în ora 15:30 sunt livrate curierului în aceeași zi, iar curierul ajunge la tine a 2-a zi.

Comenzile primite după ora 16 sunt livrate curierului a 2-a zi la prânz, iar el ajunge la tine acasă în următoarea zi (așadar în max. 48 de ore).

53,52 lei
52,87 lei
back to top