Zi de zi in forma maxima cu campionii energiei!

Vrei să ai acum mai multă energie? Un grup de elită îți vine în ajutor. Sustine-ți organismul cu suplimente de elită 100% bio-activ naturale, în combinația de care ai nevoie!

Coenzima Q10, antioxidant natural prin excelență, înseamnă energie pură, o inimă puternică și sănătoasă. Este esențială pentru producerea de energie în organism, găsindu-se în toate celulele acestuia. CQ10 este campionul reducerii stărilor de oboseală.

Ceaiul Verde extract susține arderea grăsimilor și favorizează eliminarea eficientă a toxinelor, având un puternic efect antioxidant și revigorant. El este campionul vitalității și al corpului frumos.

Păducel Extract este un excelent protector cardiac, cu efect antiaritmic, ce ajută la menținerea tensiunii arteriale în parametrii normali. Campionul tonic te ajută să ții ritmul.

Calciu-Magneziu-Zinc+Vit. D2 este un complex multimineral cu sursă naturală superioară, din plante marine și vitamina D naturală, astfel cu o biodisponibilitate sporită. El este campionul reechilibrării minerale și al normalizării metabolismului energetic.

Descoperă toți campionii energiei!
Substanțe bio-active100% naturale, în doze optime garantate. 

Livrare rapidă prin curier, cost 0 lei pentru comanda minimă de 100 lei.

 

Comandă on-line, cu încredere, suplimente naturale Rotta Natura, iar noi le vom preda curierului în aceeași zi!

Suntem însă chiar mai riguroși:

Comenzile primite până în ora 15:30 sunt livrate curierului în aceeași zi, iar curierul ajunge la tine a 2-a zi.

Comenzile primite după ora 16 sunt livrate curierului a 2-a zi la prânz, iar el ajunge la tine acasă în următoarea zi (așadar în max. 48 de ore).

17,86 lei
15,69 lei
14,92 lei
14,81 lei
back to top