Inspiratie, cognitie si energie mentala

Susține-ți capacitatea de concentrare, îmbunătățește-ți memoria de lungă durată și revitalizează-ți organismul.

Memorex Activ are la bază o formulă avansată cu 6 ingrediente active pentru memorie rapidă și de durată. Împreuna asigură o putere de concentrare mare, memorie mai bună şi un nivel de energie mai ridicat. Extractele naturale de Ginkgo Biloba, Ceai Verde și Ginseng devin aliații tăi pentru vitalizare, rezistență și performanță!  

Lecitina este o excelentă resursă pentru nutriția celulei nervoase și refacerea membranei neuronale, cu efect asupra memoriei de lungă durată. Se recomandă înainte de examene sau în perioade solicitante intelectual.

Extractul de Ginkgo Biloba conține un complex de substanțe cu efecte recunoscute pentru calitățile excepționale de activare a circulației la nivel cerebral. Este un ajutor excelent în cazul dificultăților de concentrare sau pentru tulburări de memorie.

Produsele Rotta Natura destinate cresterii capacitatii de învățare, memorie și cogniție superioară au la baza extracte standardizate naturale, obținute prin tehnologii inovatoare!
 

Livrare rapidă prin curier, cost 0 lei pentru comanda minimă de 100 lei.

 

Comandă on-line, cu încredere, suplimente naturale Rotta Natura, iar noi le vom preda curierului în aceeași zi!

Suntem însă chiar mai riguroși:

Comenzile primite până în ora 15:30 sunt livrate curierului în aceeași zi, iar curierul ajunge la tine a 2-a zi.

Comenzile primite după ora 16 sunt livrate curierului a 2-a zi la prânz, iar el ajunge la tine acasă în următoarea zi (așadar în max. 48 de ore).

back to top