Beneficii
  • reduce absorbţia de noi grăsimi în organism
  • ajută la reducerea în volum a celulelor adipoase, rezultând scăderea în greutate
  • menţine masa musculară prin consumarea grăsimilor ca formă de energie

Acidul Linoleic conjugat este un acid gras polinesaturat de tipul Omega 6 ce se regăseşte în cantităţi mici în lactate sau în carnea de vită.
CLA (acidul linoleic conjugat) este soluția eficientă pentru remodelarea corporală. Obținut prin presarea la rece a șofrănelului, acesta este o sursă concentrată de acid linoleic conjugat care acționează atât asupra celulelor grase cât și asupra celulelor musculare.
CLA ajută la stoparea stocării grăsimilor și la menținerea masei musculare prin utilizarea lor ca sursă de energie. Astfel, se evită și apariția efectului de ”yo-yo”(revenirea la greutatea inițială).

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.
 

Ulei de semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius) cu minim 80% CLA : 1000 mg. Tonalin FFA 80.

  • persoanelor ce se confruntă cu exces de ţesut adipos
  • celor cu o alimentaţie bogată în grăsimi
  • persoanelor care au tendinţa de a se reîngrăşa după dietă

 

Câte 1 cps., de trei ori pe zi, înainte de mese, timp de 3 luni.
 

ATENŢIONĂRI:
Contraindicat persoanelor sub 18 ani.
​Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. 
Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Un produs de calitate !
Este in regula
A.
Sunt niste suplimente foarte bune. In pofida faptului ca nu am luat 3 capsule/zi, ci mai degraba 1, totusi observ o mica diferenta in zona abdomenului. Eu le-am folosit impreuna cu un regim de post intermitent si sunt multumita. Acum am comandat cea de-a 2a cutie.
D. - Indrazneste!
Da. Desi a trecut putin timp de cand folosesc produsul CLA spun cu certitudine ca ajuta la diminuarea grasimii abdominale si din jurul taliei. In urma cu vreo 5 ani l-am mai incercat timp de vreo doua saptamani. Imi amintesc ca am avut rezultate., motiv pentru care il folosesc acum. O alimentatie sanatoasa, adica fara dulciuri, paine, sosuri carne grasasi putina miscare, mers pe jos...8-9 mii de pasi...
Dan
Nota maxima! Foarte seriosi, de incredere!
Iti mai recomandam si
 
Te-ar mai putea interesa
back to top