Beneficii
 • contribuie la menținerea sănătății psihice
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
 • contribuie la performanța mentală normală
 • contribuie la reducerea oboselii și extenuării
 • contribuie la funcționarea normală a inimii
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
 • contribuie la un metabolism energetic normal
 • contribuie la reglarea activității hormonale
 • îmbunătățește starea de spirit
 • ajută la inducerea unui somn natural de bună calitate
 • reduce consumul alimentar excesiv cauzat de tulburările emoționale
 • reglator psiho-emoțional
 • sedativ
 • ca adjuvant în stări de nervozitate, stres, anxietate

Acest complex unic, natural, contine cele mai eficiente ingrediente pentru obtinerea unei stari de bine.

5-HTP Armonie reprezinta un complex natural extrem de benefic pentru sistemul nervos, ce contine extracte din plante, vitamine si minerale naturale, cu actiune dovedita stiintific de echilibrare psiho-emotionala. El induce o stare de confort psihic, calm,siguranta de sine, precum si un somn odihnitor.
5-HTP (5-hidroxitriptofan) este substanta precursoare serotoninei, cunoscuta si drept ”hormonul fericirii”. Deficienta de serotonina poate fi cauzata de numerosi factori si poate duce la stari depresive si alte conditii fizice asociate acestora (atacuri de panica, anxietate, tulburari de somn etc.), pe cand un nivel crescut inseamna o stare de buna dispozitie, de calm, de liniste si un apetit normal. 5-HTP este eficient in cresterea nivelului de serotonina. 

Contine 4 ingrediente esentiale cu actiune eficienta pentru sanatatea sistemului nervos: rezultatele obtinute cu 5-HTP sunt maximizate de prezenta Magneziului si a complexului de Vitamine B, fiind esentiale pentru buna functionare a sistemului nervos central, mentinand sanatatea psihica si sustinand organismul in perioadele de stres.
Roinita are o actiune dovedita stiintific in stari de nervozitate, favorizand gandirea optimista si amplificand tonusul psihic.

Toti compusii sunt naturali: 5-HTP este obtinut din semintele plantei Griffonia simplicifolia, Magneziul marin este obtinut prin calcinarea sarurilor rezultate dupa evaporarea apei de mare din zona coastelor Irlandei, complexul de vitamine B are ca sursa drojdia de bere inactivata.

60 de capsule asigura o administrare extinsa la un pret corect.

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.

Ingrediente/ capsula
Griffonia simplicifolia, extract din semințe cu minim 30%  5-HTP: 266.7 mg.;
Magneziu marin (hidroxid de magneziu) cu minim 35% Mg.: 225 mg.;
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) inactivată: 125mg., capsulă (gelatină);
Roiniță (Melissa officinalis), herba, extract 10:1  40 mg.

Informatii nutritionale (pentru doza zilnica de 3 capsule):
Substanta bioactiva Cantitate VNR*
5-HTP 240 mg. **
Magneziu 236,25 mg. 63%
Vit.B1 Tiamina 0,675 mg. 61%
Vit.B2 Riboflavina  0,975 mg. 57%
Vit.B3 Niacina 9,75 mg. 61%
Vit.B5 Acid Pantotenic 3,6 mg. 60%
Vit.B6 Piridoxina 1,2 mg. 85%
Vit.B8 Biotina 18,75 mcg. 37%
Vit.B9 Acid Folic 142,5 mcg. 71%
Roinita 112.5 mg. **


*VNR (Valori Nutritionale de Referinta conform Regulamentului 1169/2011)
**Valorile Nutritionale de Referinta nu au fost determinate

 • în stări depresive, anxietate
 • atacuri de panică
 • tulburări de somn
 • tulburări de alimentație cauzate de dezechilibrele sistemului nervos

 

Cate o capsula de 3 ori pe zi, de preferat in timpul mesei sau dupa masa.

 

ATENTIONARI:
A nu se administra persoanelor cu hipotiroidie, persoanelor care administreaza antidepresive (IMAO, SSRI), copiilor sub 12 ani sau persoanelor cu sensibilitate crescută la oricare dintre ingredientele produsului.
Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

D. - Un bun ajutor în depresia (incipientă) și în anxietate (dacă se merge și la psihoterapeut)
Sunt foarte mulțumit de produsul acesta. Medicul psihiatru mi-a recomandat să-l administrez timp de trei luni. Eu am inițiat „negocierile” pentru a evita administrare de Cipralex (un medicament de uz psihiatric, procurabil doar cu prescripție medicală). Și iată că am avut și dreptate și succes (medicamentele psihiatrice, deși absolut necesare în anumite cazuri, atunci când pot fi evitate eu cred că ar trebui evitate pentru că au multe efecte adverse). 5HTP de la Rotta Natura, în paralele cu doar câteva ședințe de psihoterapie mi-au redat capacitatea de „a fi realmente om”. Felicitări RottaNatura pentru calitate și pentru prețurile accesibile. Poate reușiți să faceți și mai interesant/atractiv programul de fidelizare:))
A.R. - 5-HTP Armone
Buna ziua, Cum anume influenteaza acest supliment pe cei cu hipotoroidie?
comentarii
R.N. -
Stimate client, Referitor la observatia d-voastra, va comunicam ca nu exista nicio contradictie intre cele doua informatii. Atat pe cutie cat si pe prospect, la compozitia per capsula este specificat faptul ca produsul contine 266,7 mg. Extract din seminte de Griffonia simplicifolia care contine minim 30% 5 HTP. In concluzie o capsula va contine minim 80 mg. 5 HTP iar in doza de 3 cps. pe zi vom regasi cantitatea de 240 mg. de 5 HTP. Pentru orice alte intrebari referitoare la produsele noastre va stam oricand la dispozitie. Multa sanatate!
M.S. -
Exista o contradicție in prospect...in prima parte scrie la ingrediente per capsula ca are 266 mg de 5htp si apoi scrie ca pt doza zilnica de 3 capsule are 240 mg . Ce cantitate de 5 htp exista intr o singura capsula?!?
Rotta Natura -
Stimate Client, Produsul are in compozitia sa extract de Roinita, extract cu rol calmant care poate amplifica simptomatologia persoanelor cu hipotiroidie (scaderea metabolismului, lipsa de energie, oboseala, somnolenta, epuizare). Produsul nu influenteaza secretia de hormoni tiroidieni. Pentru orice alte intrebari referitoare la produsele noastre va stam oricand la dispozitie. Va multumim pentru ca sunteti client Rotta Natura!
Iti mai recomandam si
 
Te-ar mai putea interesa
back to top