Beneficii
 • Menține un nivel normal de colesterol și trigliceride
 • Contribuie la menținerea sănătății aparatului cardiovascular
 • Menține buna funcționare a sistemului nervos, a funcției cognitive și a capacității de memorare
 • Reduce radicalii liberi (efect antioxidant)

 

De ce este Krill Oil atât de bun?

 

 • Este un aliat net superior pentru inima, creier și sistem imunitar.
 • Are bio-eficiență semnificativ crescută împotriva colesterolului
 • Oferă randament superior în susținerea memoriei și capacității de concentrare
 • Este un antioxidant puternic, cu rol de protecție împotriva toxinelor și a degradării celulelor. 
 • Krill Oil Rotta Natura este 100% pur, fără adaosuri de alte uleiuri de peşte.


Krill Oil, cunoscut drept ulei de creveţi polari, este noua descoperire în domeniul medicinei alternative, o nouă generatie de Omega 3 impotriva colesterolului rău. Acesti creveti polari sunt mici crustacee ce se gasesc din abundenta in apele Oceanului Antarctic. Ei sunt aproape de finalul lantului trofic, fiind sursa principala de acizi grasi pentru celelalte vietuitoare ale mediului marin.

Uleiul acestor crustacee a fost dovedit ştiinţific ca fiind mai eficient decât alte surse de Omega 3 în reducerea colesterolului. Eficienţa superioară este datorată structurii fosfolipidice care face ca uleiul de Krill să se absoarbă mai rapid, mai bine şi să fie folosit cu mai mult randament de către organism.

Omega 3 din Krill Oil are capacitatea de a stimula scăderea LDL colesterol (colesterolul ”rau”), a trigliceridelor si de a sustine creșterea nivelului HDL (colesterolul ”bun”). În plus, datorită formulei sale, acest Omega 3 este folosit cu o mai mare usurintă de catre celulele nervoase, susținând memoria si capacitatea de concentrare.

Suplimentarea dietei cu acesti acizi grasi nesaturati este vitala persoanelor care nu au o alimentatie bogata in peste, oleaginoase sau alte surse asemanatoare. Organismul uman nu poate sintetiza EPA si DHA fiind adesea nevoie de un supliment alimentar de calitate ce poate suplini lipsa acestora. Astaxanthina este un alt compus important și apreciat al Krill Oil. Aceasta este un antioxidant rar și foarte puternic ce protejează corpul de imbatranire si de toxinele din mediul inconjurator.


Avantajele eseniale ale Krill Oil Rotta Natura:

 • Dovedit științific ca având structura fosfolipidică superioară: absorbție și metabolism ridicat al grasimilor, randament superior în reducerea colesterolului LDL, al trigliceridelor și pentru funcționarea sistemului nervos
 • Doze optime de acizi grași Omega 3, fosfolipide și antioxidanți
 • Solubilitate și absorbție completă
 • Fără refluxul gastric specific cu gust de pește
 • Doză de administrare redusă față de alte surse de Omega 3
 • Preț corect - raport bun preț per capsulă și preț vs. efect obținut.

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.

Ulei de creveți polari (Krill oil): 500 mg;
gelatină (capsula).

Informații nutriționale (pt. doza zilnica de 2 cps.):

 • Omega 3 fosforilat - 700 mg., din care Omega 3 - 230 mg.
 • EPA 115 mg. 
 • DHA 65 mg.
 • persoanelor cu un nivel crescut al colesterolului și trigliceridelor
 • ca adjuvant pentru prevenirea bolilor neurodegenerative precum Alzheimer, Parkinson
 • pentru reducerea durerilor articulare și îmbunătățirea mobilității
 • în caz de probleme cardiace
 • pentru stimularea memoriei și creșterea capacității de concentrare
 • femeilor cu sindrom premenstrual

Adulti: cate 1 cps. de 2 ori /zi, dimineata si seara, cu 20-30 min. inainte de masa.
Copii peste 6 ani: câte 1 cps./zi, dimineata, cu 20-30 min. inainte de masa.ATENŢIONĂRI:
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la crustacee sau cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Femeile gravide sau care alăptează pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

 

I. - Info
Buna ziua. in urma unor analize prescrise de medicul endocrinolog pt sotia mea, valoarea colesterolului total este de 283, iar colesterol LDL este de 202. Medicul i-a prescris sa ia Atoris de 10 mg. M-am gindit la ceva naturist si anume la produsul d-voastra Krill Oil, 90 capsule. Am studiat prospectele de la acest produs si de la altele similare si la unul singur am gasit o atentionare referitoare l a nu se folosi produsul de catre persoane care au boli autoimune sau tulburari depresive! Va rog sa-mi spuneti care este punctul d-voastra de vedere ref la acest aspect. Are voie sau nu sotia mea sa foloseasca acest produs tinind cont de faptul ca are hipotiroidie de tip Hashimito si Depresie ? Atentionarea respectiva am gasit-o la acest produs: https://krilloil.ro/krill-oil/988-krill-oil-60-capsule-tratament-colesterol-marit-si-trigliceride.html?gclid=EAIaIQobChMImZjKh7jR_QIVi5BoCR2tLQb0EAQYBCABEgJzhvD_BwE
comentarii
Rotta Natura -
Buna ziua, Am citit atent toate detaliile oferite. In cazul descris nu vom putea recomanda inlocuirea unui tratament alopat cu unul bazat pe suplimente alimentare. Nu avem dreptul legal pentru aceasta. Puteti insa solicita avizul medicului de specialitate care a recomandat tratamentul cu Atoris. Va multumim pentru interesul dvs. fata de produsele naturale Rotta Natura! Multa sanatate!
G.
Foarte bun !
comentarii
ROTTA NATURA -
Buna ziua, Efectul produsului Krill Oil 500 mg. se instaleaza treptat si progresiv. Nu exista un moment fix in care sa putem spune ca el si-a facut efectul. Acesta depinde de nivelul initial de colesterol, nivelul la care dorim sa ajungem si chiar de metabolismul individual. De aceea noi recomandam administrarea produsului timp de 3 luni, cu o pauza de 2-4 saptamani, dupa care se poate relua administrarea inca 3 luni. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre naturale!
-
Dupa cat timp de la prima administrare isi face efectul?
D.
Foarte eficient si cu pret mult mai bun decat altele! 5, nota maxima!
Roxana - Mulțumită
Krill oil a fost livrat prompt și prețul este unul foarte bun și produsul calitativ
Iti mai recomandam si
Te-ar mai putea interesa
back to top