Beneficii
  • stimulează activitatea glandelor sexuale
  • menține sănătatea sexuală
  • ajută la eliminarea disconfortului cauzat de menopauză
  • vasodilatator la nivel genital

Brânca-ursului este o resursă de vigoare și fertilitate pentru ambele sexe mulțumită capacității sale de stimulare a activității glandelor sexuale.

Brânca-ursului este apreciată în uzul tradițional datorită efectului pozitiv asupra libidoului și al menținerii sănătății aparatului genital.

Această plantă, supra-numită ”ginsengul românesc”, acționează în multiple direcții: normalizează activitata secretorie a glandelor sexuale, este un afrodiziac de excepție care nu promovează creșterea tensiunii arteriale, oferă suport în timpul menopauzei și susține fertilitatea în cazul ambelor sexe.

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.

Ingrediente per capsula:
Extract 5:1 din radacina de Branca-ursului (Heracleum sphondylium) - 400 mg.;
dextrina din grau (agent de incarcare); gelatina (capsula).

  • persoanelor cu un libido scăzut
  • persoanelor care întâmpină dificultăți la procreere

 

Câte o capsulă, de 3 ori pe zi, cu 20-30 de min. înainte de mese. Se pot consuma până la 6 capsule pe zi.


ATENŢIONĂRI:

Contraindicat bărbaților cu adenom de prostată, cu cancer al organelor genitale, de către persoanele cu alergie la cereale (grâu) sau de către persoanele cu sensibilitate crescută la oricare dintre ingredientele produsului.

Iti mai recomandam si
Te-ar mai putea interesa
back to top