Beneficii
 • întărește capacitatea de apărare a organismului prin maximizarea răspunsului imun
 • susține refacerea în perioada de convalescență
 • dezvoltă și protejează flora intestinală benefică, împiedicând pătrunderea toxinelor în circuitul sangvin
 • reface mucoasa intestinală
 • reduce efectele negative ale consumului de antibiotice, citostatice și corticosteroizi
 • inarmeaza organsimul cu imunoglobulina de tip G, care reprezinta anticorpii majori produsi ca raspuns la contact cu agentii agresori
 • susține organismul în perioadele de solicitare fizică și psihică

Ceea ce este cel mai important, Colostrum Rotta Natura conţine minim 20% Imunoglobulina G. Imunoglobulina reprezintă anticorpii principali produşi ca răspuns la contactul cu agresorii externi. De asemenea, tot aceştia induc pasiv imunitatea la copii. Este primul lapte, secretat timp de 2-3 zile de la naștere de către glanda mamară. El este diferit față de laptele propriu-zis prin conținutul foarte concentrat și variat de nutrienți necesari susținerii și construcției sistemului imunitar la nou-născuți. Cu o tehnologie minimă de procesare (pulverizare în aer cald), Colostrum Rotta Natura este colectat din laptele vacilor în primele ore de la fătare.

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.

Colostru bovin standardizat, pulbere cu 20% Ig. G - 400 mg.

 • persoanelor cu o imunitate scăzută
 • pentru împiedicarea recurenței infecțiilor
 • pentru combaterea oboselii cronice sportivilor
 • ca suport în terapiile antitumorale
 • pentru stimularea refacerii mucoasei intestinale

 

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă.

ATENŢIONĂRI:
A nu se administra persoanelor alergice la produse lactate sau celor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. 
A se administra cu prudență persoanelor bolnave sau cu risc de cancer de prostată, pulmonar, colo-rectal și mamar premenopauzal.
Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

I. - Produs fantastic
Buna ziua. Am inceput sa folosesc acest produs valoros al firmei d-voastra. I-as da si sotiei mele sa ia acest produs, insa nu stiu daca are voie intrucit sufera de tiroidita autoimuna de tip Hashimoto si se afla sub tratament medicamentos permanent. In cazul bolilor autoimune, citeam pe diverse forumuri ca suplimentele imunostimulente sint interzise! Astept un raspuns din partea specialistilor d-voastra.
comentarii
Rotta Natura -
Stimate Domn, In Tiroidita Hashimoto celulele glandei sunt "atacate" de propriile limfocite, in timp ce produsul Colostrum aduce in organism un surplus de gama-globuline, implicate si ele in imunitatea organismului. Totusi, avand in vedere afectiunea delicata a sotiei d-voastra. si datorita faptului ca nu exista la nivel mondial studii care sa aiba ca obiectiv impactul administrarii de colostrum la pacientii cu aceasta problema, nu va putem sfatui sa utilizati acest produs. Pentru oricare alte intrebari referitoare la produsele noastre va stam oricand la dispozitie. Va multumim pentru ca sunteti client Rotta Natura! Un An Nou bun, multa sanatate!
Iti mai recomandam si
 
Te-ar mai putea interesa
back to top