Beneficii
 • întărește capacitatea de apărare a organismului prin maximizarea răspunsului imun
 • susține refacerea în perioada de convalescență
 • dezvoltă și protejează flora intestinală benefică, împiedicând pătrunderea toxinelor în circuitul sangvin
 • reface mucoasa intestinală
 • reduce efectele negative ale consumului de antibiotice, citostatice și corticosteroizi
 • inarmeaza organsimul cu imunoglobulina de tip G, care reprezinta anticorpii majori produsi ca raspuns la contact cu agentii agresori
 • susține organismul în perioadele de solicitare fizică și psihică

Ceea ce este cel mai important, Colostrum Rotta Natura conţine minim 20% Imunoglobulina G. Imunoglobulina reprezintă anticorpii principali produşi ca răspuns la contactul cu agresorii externi. De asemenea, tot aceştia induc pasiv imunitatea la copii. Este primul lapte, secretat timp de 2-3 zile de la naștere de către glanda mamară. El este diferit față de laptele propriu-zis prin conținutul foarte concentrat și variat de nutrienți necesari susținerii și construcției sistemului imunitar la nou-născuți. Cu o tehnologie minimă de procesare (pulverizare în aer cald), Colostrum Rotta Natura este colectat din laptele vacilor în primele ore de la fătare.

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.

Colostru bovin standardizat, pulbere cu 20% Ig. G - 400 mg.; gelatină (capsula)

 • persoanelor cu o imunitate scăzută
 • pentru împiedicarea recurenței infecțiilor
 • pentru combaterea oboselii cronice sportivilor
 • ca suport în terapiile antitumorale
 • pentru stimularea refacerii mucoasei intestinale

 

Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă.

ATENŢIONĂRI:
A nu se administra persoanelor alergice la produse lactate sau celor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. 
A se administra cu prudență persoanelor bolnave sau cu risc de cancer de prostată, pulmonar, colo-rectal și mamar premenopauzal.
Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

După o cură de 20 zile, nu mai simt oboseala de dinainte și o răceală mi-a trecut mult mai repede ca de obicei
comentarii
Rotta Natura - Raspuns- Colostrum pentru copii peste 3 ani
Bună ziua, Produsul poate fi administrat copiilor peste 3 ani, în doze de 1 capsulă pe zi timp de două luni, în modul indicat de dumneavoastră: conținutul unei capsule se omogenizează într-o lingură cu apă, lapte sau ceai la temperatura camerei. Pentru alte întrebări va stăm oricând la dispoziție. Multă sănătate! Echipa Rotta Natura
R. - Administrare Colostrum copil 3 ani
Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca acest produs poate fi administrat si copiilor in varsta de 3 ani? Bineinteles, golind continutul intr-o lingurita, amestecat cu lapte sau apa. In caz afirmativ, care este doza zilnica recomandata? Multumesc!
Mă simt mult mai bine după 10 zile de tratament. Starea de oboseală permanentă pe care o aveam înainte, a disparut.
I. - Produs fantastic
Buna ziua. Am inceput sa folosesc acest produs valoros al firmei d-voastra. I-as da si sotiei mele sa ia acest produs, insa nu stiu daca are voie intrucit sufera de tiroidita autoimuna de tip Hashimoto si se afla sub tratament medicamentos permanent. In cazul bolilor autoimune, citeam pe diverse forumuri ca suplimentele imunostimulente sint interzise! Astept un raspuns din partea specialistilor d-voastra.
comentarii
Rotta Natura - Raspuns_ Colostrum pentru copii
Buna ziua, Puteti administra copilului d-voastra. cate 1 capsula de 3 ori/zi. Este foarte important sa va asigurati ca poate inghiti fara probleme capsulele. In cazul in care nu sunteti sigura, puteti desface capsula si administra continutul cu putin lapte sau ceai. Perioada de administrare: 1-3 luni. Pentru alte intrebari va stam oricanda la dispozitie. Multa sanatate!
E.B. -
Pentru un copil de 5 ani ,care sunt recomandarile de administrare?
R.N. - Referitor la intrebarea privind miopia - Protectie retiniana
Buna ziua! Este important de stiut faptul ca miopia este o afectiune care nu poate fi rezolvata prin terapii naturiste. De aceea, va recomandam sa urmati in primul rand indicatiile medicului oftalmolog. In acelasi timp, va putem recomanda Proretin ca protector retinian: https://www.rottanatura.com/proretin Cele 4 extracte foarte valoroase din compozitia lui va vor ajuta in protectia celulelor si membranelor celulare de la nivelul ochiului. Multa sanatate!
C. -
Buna ziua.In cazul unei miopii mari si progresive ce recomandari ati putea face, pentru imbunatatirea, stagnarea, ameliorarea viciului si hranirea ochilor.
R.N. - Raspuns la intrebarea privind administrare Colostrum ptr copii peste 7 ani
Stimata Doamna! Singura problema care ar putea sa apara este legata de dimensiunea capsulei. Nu administrati produsul decat daca sunteti absolut sigura ca fiul / fica dvs. poate inghiti capsula fara probleme. In caz contrar, va recomandam desfacerea capsulei in momentul utilizarii si administrarea cu o lingura, impreuna cu lapte sau apa la temperatura camerei. Va multumim!
C. - Intrebare
Acest produs poate fi administrat unui copil de 7 ani fără probleme medicale însă cu raceli/gripe frecvente?
Rotta Natura -
Stimate Domn, In Tiroidita Hashimoto celulele glandei sunt "atacate" de propriile limfocite, in timp ce produsul Colostrum aduce in organism un surplus de gama-globuline, implicate si ele in imunitatea organismului. Totusi, avand in vedere afectiunea delicata a sotiei d-voastra. si datorita faptului ca nu exista la nivel mondial studii care sa aiba ca obiectiv impactul administrarii de colostrum la pacientii cu aceasta problema, nu va putem sfatui sa utilizati acest produs. Pentru oricare alte intrebari referitoare la produsele noastre va stam oricand la dispozitie. Va multumim pentru ca sunteti client Rotta Natura! Un An Nou bun, multa sanatate!
Iti mai recomandam si
Te-ar mai putea interesa
back to top