Beneficii
  • Asigură protecția celulelor și membranelor celulare împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi(anitoxidant)
  • Susține energia și vitalitatea organismului
  • Susține activitatea sexuală
  • Susține memoria și procesele cognitive
  • Asigură suportul proceselor ce împiedică căderea părului
  • Menține elasticitatea și integritatea pielii

Este cea mai bogată sursă de antioxidanți SOD (superoxid dismutază) cunoscută, cu rol esențial de protecție celulară.
Conține cele mai valoroase elemente necesare corpului omenesc (vitamine, minerale, enzime, clorofila), cu rol de revitalizare a organismului, de reducere a inflamațiilor și de susținere a proceselor cognitive. 

Utilitatea sa este largă datorită complexitatii compoziției, dar și a cantitatilor diferitelor elemente esențiale continute în raport cu alte plante; extractul de suc contine de peste 25.000 ori mai multă vitamina A decat salata, de pește 1.100 ori mai mult calciu decat laptele.

 

Produsele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință ce susțin alegerea dumneavoastră.

Extract din suc de orz verde cu minim 1,5% clorofilă, 40% proteine și 3900 U/h/g. superoxid-dismutază (SOD): 300 mg.; gelatină (capsula).

  • în epuizare fizică sau mentală
  • pentru revitalizarea organismului
  • în caz de anemie
  • în diverse inflamații


ATENŢIONĂRI:
Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

 

1-3 capsule pe zi cu 20-30 min. înainte de mese.

 

D.U.
Raport calitate-preț foarte bun. Produsele Rotta Natura le folosesc de mai mult timp și sunt calitative. Spre deosebire de alte capsule existente pe piață de orz verde, care conțin doar pulbere de orz și sunt la același preț, orzul acesta conține extractul din suc, ceea ce face diferența. Foarte mulțumită.
I.
Produsele au ajuns foarte repede, nu au miros de rânced. Sunt multumita.
Foarte bun energizant
R. - Preferatul meu!!!
Am inceput sa folosesc ORZ VERDE dupa cateva episoade de pneumonie pe fond GERD (reflux gastric). Luasem multe antibiotice, fiindca medicii nu stiusera ca pneumoniile mele nu erau de natura bacteriana. Mi-a scazut mult imunitatea, asa ca am renuntat la toata medicatia farmaceutica si am inceput sa iau ORZ VERDE, la sfatul unui prieten chirurg oncolog, care recomanda pacientilor cu cancer, dupa interventiile chirurgicale, tot pentru intarirea imunitatii. Au trecut 2 ani de atunci si nici macar nu am o simpla raceala, ce sa mai zic de pneumonii. Recomand acest produs oricarei persoane cu care ma intalnesc!
Iti mai recomandam si
Te-ar mai putea interesa
back to top