Beneficii
  • susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului uro-genital
  • susține integritatea epiteliilor la nivel renal și de la nivelul căilor urinare
  • ajută la eliminarea ”nisipului” de la nivel renal
  • ajută la eliminarea reziduurilor metabolice, contribuind la detoxifierea organismului

Uro-gen Forte reprezintă un produs natural, pe bază de substanțe active concentrate care luptă eficient împotriva afecțiunilor tractului urinar.
Cu 250 mg. extract de Merişor, produsul asigură o acţiune rapidă şi eficientă.

Uro-gen Forte oferă o formulă completă cu acţiune complexă ce elimină bacteriile şi protejază împotriva recurenţei acestora.

Produsul permite o administrare redusă mulţumită extractelor de înaltă calitate. Creată pentru a obține rezultate, formula sa este una dintre cele mai competitive, mulțumită conținutului mare de extracte de Afin American (Merișor), Coada-calului și Rădăcini de Urzică. Uro-Gen are o triplă acțiune, asigurând atât protecția cât și restabilirea sănătăţii tractului urinar: Afinul American (Merișorul) ajută la limitarea aderării bacteriilor patogene, Coada-calului are efect diuretic, de eliminare, iar Urzica ajută la menținerea volumului normal de urină și la evacuarea completă a acestuia.

 

Extractele naturale Rotta Natura în formule concentrate garantate, prețul excelent în raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor și efectele obținute, sunt argumente de referință pentru produsele naturale Rotta Natura.

Extract din fructe de Afin American cu minimum 25% antocianidine - 250 mg., extract 5:1 din părți aeriene de Coada calului, cu minimum 7% silicați - 80 mg., extract 4:1 din rădăcini de Urzică - 70 mg.

  • pentru împiedicarea recurenței infecțiilor urinare
  • în urolitiază (nisip)
  • în cistită, anexită

1-2 capsule pe zi, cu 20-30 minute inainte de mese.

ATENŢIONĂRI:
Produsul este contraindicat persoanelor care au edem din cauza disfuncției rinichilor sau a inimii, persoanelor care rețin apa ca urmare a insuficienței cardiace și renale.
Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Femeile însărcinate sau care alăpteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.
 

Iti mai recomandam si
 
Te-ar mai putea interesa
back to top