Beneficii
  • susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului uro-genital
  • susține integritatea epiteliilor la nivel renal și de la nivelul căilor urinare
  • ajută la eliminarea ”nisipului” de la nivel renal
  • ajută la eliminarea reziduurilor metabolice, contribuind la detoxifierea organismului

Uro-gen Forte reprezintă un produs natural, pe bază de substanțe active concentrate care luptă eficient împotriva afecțiunilor tractului urinar.
Cu 250 mg. extract de Merişor, produsul asigură o acţiune rapidă şi eficientă.

Uro-gen Forte oferă o formulă completă cu acţiune complexă ce elimină bacteriile şi protejază împotriva recurenţei acestora.

Produsul permite o administrare redusă mulţumită extractelor de înaltă calitate. Creată pentru a obține rezultate, formula sa este una dintre cele mai competitive, mulțumită conținutului mare de extracte de Afin American (Merișor), Coada-calului și Rădăcini de Urzică. Uro-Gen are o triplă acțiune, asigurând atât protecția cât și restabilirea sănătăţii tractului urinar: Afinul American (Merișorul) ajută la limitarea aderării bacteriilor patogene, Coada-calului are efect diuretic, de eliminare, iar Urzica ajută la menținerea volumului normal de urină și la evacuarea completă a acestuia.

Extract din fructe de Afin American cu minimum 25% antocianidine - 250 mg., extract 5:1 din părți aeriene de Coada calului, cu minimum 7% silicați - 80 mg., extract 4:1 din rădăcini de Urzică - 70 mg.

  • pentru împiedicarea recurenței infecțiilor urinare
  • în urolitiază (nisip)
  • în cistită, anexită

1-2 capsule pe zi, cu 20-30 minute inainte de mese.

ATENŢIONĂRI:
Contraindicat: Femeilor gravide, care alăptează, persoanelor care au edem din cauza disfuncției rinichilor sau a inimii, persoanelor care rețin apa ca urmare a insuficienței cardiace și renale.

Iti mai recomandam si
 
Te-ar mai putea interesa
back to top